Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek

Magiret - spam czy osoba nachalnie poszukująca nowych znajomych > forum, porady i informacje

temat: Magiret - spam czy osoba nachalnie poszukująca nowych znajomych?
autor komentarza: LanaMaverick
data dodania: 2010-03-10 10:14:04
treść:
Dostałam wczoraj prywatną wiadomość od niejakiej Magiret:

"Hello. my name is magiret i saw your profile today and i became intrested in you and i will like to know more about you andif you can mail an email to my mail address i will give you my picture.here is my mail address (magiret2010@live.com) i hope we can move from here.waiting for your mail to my mail address above. magiret"

Sprawdziłam, IP jest z Senegalu. Chcąc zacząć pisać z tą osobą, szukałam w sieci jak wymawia się imię Magiret. Jednak zamiast tego, znalazłam identyczną! wiadomość na kilkunastu innych forach. W tym, jedną w archiwum globtrotera. Co ciekawe, dziewczyna-globtroterka otrzymała identyczną wiadomosć od Magiret w 2009 roku i w jej wiadomości mail Magiret zawierał rok 2009. (Mój zawiera już 2010).

Co mam o tym sądzić? Czy dużo osób dostało jeszcze podobną wiadomość?
dodaj komentarz



Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]