Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

BUłGARIA > Podróż samochodem do Bułgarii > forum, porady i informacje

temat: Podróż samochodem do Bułgarii
autor komentarza: marmoni
data dodania: 2006-02-21 17:20:31
treść:
Witam,
planujemy wyjazd z naszą 5 letnią córką wyjazd do Bułgarii samochodem. Czy może ktoś już taką podróż przeżył, wdzięczni bylibyśmy za odzew i udzielenie paru informacji na ten temat
Pozdrawiam
Mariusz
dodaj komentarz
autor komentarza: adam64
data dodania: 2006-03-13 23:10:07
treść:
napiasłem sporo informacji ale po dodaniu wszystko wywaliło. Zapraszam do korespondencji bezposrednio praze email: adam_her@op.pl
pozdrawiam
Adam
dodaj komentarz
autor komentarza: dominik3000
data dodania: 2011-05-15 15:52:04
treść:
podzielcie jazdę na dwa etapy z noclegiem w Rumunii jest masa pensjonatów w Rumunii o miłym standardzie i przyzwoitych cenach
dodaj komentarz
autor komentarza: matkowka
data dodania: 2011-05-16 18:00:58
treść:
proponuję trasę przez Serbię, większość autostrady
proszę o jakie sprecyzuj o jakie informacje Ci chodzi.
Ogólnie przepięknie, mili ludzie, doskonałe jedzenie (nie byliśmy nad morzem więc mój komentarz nie dotyczy tego rejonu :-)). Wybieramy się znowu w tym roku. pozdr.
dodaj komentarz
autor komentarza: bialyzibi
data dodania: 2011-06-19 08:30:29
treść:
Mam pytanie bo krążą legendy że przekraczanie granicy serbsko bułgarskiej jest uciązliwe ? Jak wygląda przejazd autem przez Dunaj (opłaty , problemy?)Byliście może w górach Bułgarii (Riłą , Piryn)?
Mój adres bialyzibi@interia.pl
dodaj komentarz
autor komentarza: womANN
data dodania: 2011-06-19 12:10:36
treść:
Kiedy miałam 10 lat a moja siostra 3, byłam z rodzicami w Bułgarii. Jechalismy pamiętam Fiatem 126p przez 5 dni. Nocowaliśmy w Rosji, Rumunii...Ehh.. Fajnie tak powspominac :)) Polecam !!!
dodaj komentarz
autor komentarza: alojz
data dodania: 2011-06-29 11:57:59
treść:
Ale co polecasz spamerko?
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]