Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

IRAN > Iran-sluze informacjami i pomoca > forum, porady i informacje

temat: Iran-sluze informacjami i pomoca
autor komentarza: magdalena
data dodania: 2004-06-29 16:55:09
treść:
od lat mieszkam w iranie i znam go jak wlasna kieszen... wspolpracuje takze z iranskimi biurami podrozy... sluze wskazowkami i pomoca....
dodaj komentarz
autor komentarza: benbm
data dodania: 2004-06-29 17:40:26
treść:
madzia podaj mi swojego mejla
dodaj komentarz
data dodania: 2004-07-06 06:12:33
treść:
moj mail ukazuje sie, jak klikniesz na moje imie.....
dodaj komentarz
autor komentarza: Danielos
data dodania: 2004-06-30 21:51:03
treść:
hejka madzia
Orientujsz sie moze jak wyglada sytuacja na granicy Ormiańsko-Irańskiej?
Jakis czas temu byłem w Armenii ale z przejsciem granicznym miedzy tymi Panstwami bylo krucho. Nie wiem czy w przyszlosci nie zaplanuje ajkiegos wypadu wlasnie tamtedy.
dodaj komentarz
autor komentarza: maciej b.
data dodania: 2005-02-11 09:50:46
treść:
chcialbym zostac na dluzszy czas w Iranie.jak to sie zalatwia?bylem tam w zeszlym roku i bardzo mi sie podobalo..
dodaj komentarz
data dodania: 2004-07-06 06:14:51
treść:
z tego co wiem nadal jest krucho.... najlepiej przekraczac granice raczej z turcji w bazargan
dodaj komentarz
autor komentarza: Danielos
data dodania: 2004-07-10 18:24:51
treść:
Dzieki za info
Piszesz ze mieszkasz w Iranie, dlugo kuz?
Jak wyglada terazsytuacja jesli chodzi o stosunek iranczykow do "bialych" czy nie traktuja wszuystkich jako Amerykanow? Kaj odnosza sie do Polakow teraz jak zaanagazowalismy sie politycznie w Irak?
dodaj komentarz
autor komentarza: Kuba_TS
data dodania: 2004-07-21 01:00:50
treść:
Miałbym podobne pytanie jak mój przedmówca.

Możesz podac teg maila, bo jednak sie nie wyświetla (może zależy to od przeglądarki)
dodaj komentarz
autor komentarza: Konrad
data dodania: 2004-07-28 21:16:48
treść:
Witaj!
Przede wszystkim chciałbym spytać, czy potrzebne są jakieś pozwolenia albo ekstra wydatki na wejście na Damavand. Poza tym, jeśli możesz, napisz, jak widziane jest w Iranie spanie w namiocie i jakie są ceny i warunki (dostępność biletów, kontakt po angielsku) podróżowania. Czy na przykład stop w ogóle wchodzi w rachubę?
Serdecznie pozdrawiam, a następnymi pytaniami pomęczę ewentualnie później.
dodaj komentarz
autor komentarza: joxanna
data dodania: 2004-08-05 10:13:02
treść:
Pytanie może głupie, ale bardzo ważne - o ubiór kobiet. Konkretnie: jak dlugie rekawy (czy moga byc takie 3/4 - jak beda odebrane takze poza Teheranem, a moze i na prowincji?). Czy moga byc sandaly - czy tez faktycznie zakryte buty i grube, dlugie skarpety?
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]