Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

SłOWACJA > Słowacki Raj noclegi > forum, porady i informacje

temat: Słowacki Raj noclegi
autor komentarza: Tomalq
data dodania: 2009-09-14 11:26:02
treść:
Witajcie :)
20 września wybieram się z narzeczoną do Słowacji a dokładnie Słowacki Raj. Z tego też względu prosiłbym Was o poleceni mi jakiegoś fajnego pensjonatu, kwatery. Chodzi mi o dobry komfort, dobre jedzenie i ogólnie aby było OK.

z góry dziękuję
dodaj komentarz
autor komentarza: 160879
data dodania: 2009-09-14 20:23:55
treść:
Byłam 3 lata temu na Słowacji w miejscowości Novoveska Huta.Pojechaliśmy w ciemno i udało nam się znaleźć bardzo fajny i niedrogi pensjonat.Poleciliśmy go znajomym i też byli bardzo zadowoleni.Teraz ceny za pobyt są niestety wyższe niż wtedy jak ja byłam.Jeżeli chodzi o wyżywienie to we własnym zakresie.A to e-mail ,może cię zainteresuje http://vilma.szm.sk/
dodaj komentarz
autor komentarza: Tomalq
data dodania: 2009-09-14 21:30:17
treść:
Ślicznie dziękuję :)
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]