Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

RPA > jak najtaniej do cape town > forum, porady i informacje

temat: jak najtaniej do cape town
autor komentarza: joe
data dodania: 2009-09-28 09:57:18
treść:
czesc
jak najtaniej doleciec do cape town? mi udalo sie znalezc za 2090zl z amsterdamu przez abu dhabi (w jedna strone)
dodaj komentarz
autor komentarza: usunięty/nieznany
data dodania: 2009-09-28 17:42:45
treść:
no to chyba taniej bedzie ci ciezko znalezc. ja lecialam pare dni temu z londynu przez Dubaj z Emirates i placilam za bilet powrotny 420 funtow no to chyba podobnie. ale jak masz wybor i budzet to rezerwuj cos bez przesiadki bo z przesiadka mozna sie zalamac ile ta podroz trwa... ale sprawdz sobie stronke emirates bo oni maja dobre promocje i to czesto. pozdrawiam.
dodaj komentarz
autor komentarza: usunięty/nieznany
data dodania: 2009-09-28 17:43:56
treść:
a, czekaj, ty pisales ze w jedna strone, no to ten co ja kupilam z emiratesami to powrotny bilet wiec wychodzi taniej. zobacz co maja teraz, bo ja swoj rezerwowalam w lipcu na wrzesien. nie wiem kiedy planujesz leciec. obczaj sobie ich stronke.
dodaj komentarz
autor komentarza: mkguru
data dodania: 2009-10-13 13:57:50
treść:
Skąd chcesz lecieć? Bo to dość istotna kwestia...
Nie tak dawno (na początku września) najtaniej wychodziła trasa Wrocław-Kopenhaga-Lizbona-Luanda-Joburg-Cape Town.
Z reguły dobre połącznie uzyskujesz przez Wrocław-Frankfurt-Doha-Cape.
Ale opcji jest wiele, kwestia kiedy i skąd.
dodaj komentarz
autor komentarza: przejan
data dodania: 2009-10-19 12:45:55
treść:
rozsadne polaczenie cenowo wychodzi wybierajac virgin oraz emirates - oprocz dobrych cen na pokladzie samolotu komfort na wysokim poziomie. Po co kupowac bilet w jedna strone?
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]