Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

FINLANDIA > Ice bary i sauna > forum, porady i informacje

temat: Ice bary .... i sauna ... ;)
autor komentarza: aaleksandraa
data dodania: 2009-12-16 22:38:39
treść:
Witam,

czy kros z Was "odpoczywal" po saunie w helsinskich Ice barach? mozecie polecic, ktory warto odwiedzic ze wzgledu na specyficzny klimat ... i przy okazji dodac co jeszcze warto robic w tym "mroznym" miescie ...

dziekuje i pozdrawiam :)
dodaj komentarz
autor komentarza: tkos
data dodania: 2009-12-19 22:55:19
treść:
Byłem w Helsinkach dwa razy. W zeszłą zimę i tego lata, ale niestety nie byłem w Ice barze. Ze względu na moją 12 letnią córkę wybieraliśmy raczej marszrutę pod nią więc polecam Heurekę w Vantaapod Helsinkami - to olbrzymie centrum wiedzy poznawanej przez zabawę, jak ktoś lubi eksperymentaria itp. Niesamowity jest targ rybny w porcie, zimą handel w hali obok. Natomiast rozrywkowych miejsc jest sporo. My np. byliśmy w barze Finnkaraoke, zabawa przednia...ale nie pamiętam adresu ani nazwy tego lokalu, bo zaliczyliśmy ich wieczorami kilka.
dodaj komentarz
data dodania: 2009-12-22 18:42:20
treść:
Tkos ... dzieki i jak mowia do 3x sztuka ... zatem jak wroce podam Ci namiar gdzie warto wpasc na lodowego shota ;)
dodaj komentarz
autor komentarza: tkos
data dodania: 2009-12-22 19:03:47
treść:
oki, lodowej zabawy zyczę
dodaj komentarz
autor komentarza: emski
data dodania: 2009-12-22 19:07:37
treść:
ja wypoczywalem ostatni po goracej jacuzzi w ogrodzie poszedlem do lodowki wzialem lodowatego shota ..... albo i wiecej i do dzisiaj jestem przeziebiony ...not recomended :-((
dodaj komentarz
data dodania: 2009-12-22 20:06:27
treść:
najlepiej jest sie leczyc tym od czego sie zachorowalo ;) ps wydalo sie: "ona" ma na imie Jacuzzi ale kto byl przed? ;)
dodaj komentarz
data dodania: 2009-12-22 20:10:51
treść:
jacuzzi to nie ona tylko goraca wanna pelna wody :-))
dodaj komentarz
data dodania: 2009-12-22 20:16:08
treść:
nie tlumacz sie ... gdby o wanne chodzilo wowczas napisalbys po goracym jacuzzi (to jacuzzi) ... ;)
dodaj komentarz
data dodania: 2009-12-23 01:34:24
treść:
ahhh teraz widze gdzie wpadlem :-)) ale definitywnie wypoczywalem w ...goracej jacuzzi :-)
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]