Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

WłOCHY > wakacyjny wyjazd do Włoch - szukam chętnych > forum, porady i informacje

temat: wakacyjny wyjazd do Włoch - szukam chętnych
autor komentarza: kakarafka
data dodania: 2010-01-07 00:14:52
treść:
Cześć
Poszukuję chętnych na wakacyjną wyprawę po Włoszech, najchętniej z Krakowa.
Czasu jeszcze dużo - chodziłoby o wyjazd w lipcu lub sierpniu.
Założenie wyprawy mam takie: wyruszyć w stronę Sycylii :), ale jeśli nie uda się tam dotrzeć, bo po drodze też będzie ciekawie, to nic się nie dzieje. Bardziej zależałoby mi na poszwędaniu się po kraju, pobycie w miasteczkach i ich okolicach, spróbowaniu lokalnej kuchni i wina, niż na osiągnięciu konkretnego miejsca. Wyprawa raczej klimatyczna i kulturowa. To taki krótki zarys - uszczegóławiać się będzie w ciągu najbliższych miesięcy :)
dodaj komentarz
autor komentarza: Agnese87
data dodania: 2010-02-06 14:23:33
treść:
Bardzo fajny pomysł:) szkody tylko, że w lipcu lub sierpniu:)
dodaj komentarz
autor komentarza: kakarafka
data dodania: 2010-02-09 23:11:51
treść:
a jaki termin by Ci pasował? Bo tak naprawdę to kwestia dogadania, tyle tylko że musiałabym wiedzieć, kiedy wziąć urlop
dodaj komentarz
autor komentarza: ilonka1106
data dodania: 2010-02-18 01:18:01
treść:
Witajcie mili Podróżnicy!
Polecam stronkę http://www.pielesiak.beepworld.it/ ; jeśli będziecie mieć jakieś problemy, pytania... oni chętnie pomogą i podpowiedzą.

Czasami w trakcie pilotaży wycieczek korzystam z ich uprzejmości. :) Pozdrawiam cieplutko. :)
dodaj komentarz
autor komentarza: oboski
data dodania: 2010-03-27 20:10:32
treść:
Italia w sierpniu?? ODRADZAM!!!!
Gorąco, najdrożej, najwięcej turystów, czas urlopów Włochów (połowa sklepów i instytucji pozamykana), korki i szybko się robi ciemno.
Poza tym wybrałbym się na Sycylię (ja osobiście) z Wami - właśnie tak poszwędać się bez konkretnego celu pomiędzy cyprysami, słuchając cykad, pijąc wino zagryzając mozzarellą i oliwkami pośród resztek rzymskich czy greckich...
dodaj komentarz
autor komentarza: Agnese87
data dodania: 2010-05-07 14:19:26
treść:
a na ile planujecie jechac?
dodaj komentarz
autor komentarza: kotek100
data dodania: 2010-05-10 23:54:13
treść:
ja jestem bardzo zainteresowana. Jestem z Wrocławia i pasowałby mi każdy termin po 5 lipca do sierpnia :)
dodaj komentarz
autor komentarza: Kowalicho
data dodania: 2011-01-28 16:26:04
treść:
Witam, byłem niedawno z żoną i dzieciakami w Rzymie, coś niesamowitego ! Największe wrażenie zrobiło na nas Koloseum no i oczywiście Watykan. Znaleźliśmy świetny duży apartament w samym centrum, namiary na dziewczynę która to organizuje: olaressa@hotmail.com, tel. włoski: (jest Polką) +393486621941. Naprawdę polecam! Niezapomniane przeżycia, musimy tam wrócić!
dodaj komentarz
autor komentarza: Edgarek
data dodania: 2011-01-28 19:25:39
treść:
Czy można tego frajerskiego reklamiarza wywalić z tego forum?
dodaj komentarz
autor komentarza: Yanas
data dodania: 2011-01-28 23:04:45
treść:
frajerskie forum to i frajerscy reklamiarze..;)
dodaj komentarz
autor komentarza: lincoln
data dodania: 2011-04-30 14:59:32
treść:
na ile planujesz jechać i czym? gdzie noclegi i jakie miasta? Ja jestem zainteresowany wyjazdem tylko zastanawiam się jeszcze nad formą, osobiście chciałbym zobaczyć takie główne punkty jak:Rzym, Mediolan, Turyn, Pizza, Wenecja...chciałbym tam spędzić od 10 do 14 dni. Kim w ogóle jesteś?;) może szukasz żywego towaru na wywózkę:) w razie czego jeśli nadal aktualne to pisz na maila: arachnoidea1@wp.pl Pozdrawiam, Maciek
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]