| |
wszystkie wątki |
wątki bez odpowiedzi
|
dodaj nowy wątek
| posty od najnowszych
TUNEZJA > poszukuję dziewczyny na urlop 2 tygodnie > forum, porady i informacje
| |
|
| temat: poszukuję dziewczyny na urlop 2 tygodnie
|
|
| autor komentarza: honolulu-at |
| data dodania: 2010-01-16 01:06:01 |
treść: Poszukuję dziewczyny w wieku 19-25 lata na wspólny wyjazd do Tunezji z biura podróży, na ok. 2 tygodnie w formule allinclusive. Płacę za całą wycieczkę w pokoju 2-osobowym. Mam 24 lata, 180cm, prowadzę własny biznes i nie mam czasu na poszukiwanie stałej partnerki. Jeśli jesteś ładna, szczupła, kulturalna, pisz na email załączając zdjęcie. Mój mail: honolulu24@tlen.pl |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: crazyboy |
| data dodania: 2010-01-16 09:48:33 |
treść: Mario,Ty niemiły draniu,proszę nie traktuj tak obcesowo naszego nowego kolegi.Honolulu-at,jestem właścicielem sieci hurtowni,roczny obrót 258 milionów złotych,szukam managera o miesięcznym honorarium 120.000 PLN.Płace za dwutygodniową wycieczkę w nowo otwartym sześciogwiazdkowym hotelu w Dubaju(mój własny apartament dwuosobowy).Mam nadzieję,że skusisz się na moją propozycję.Pisz na maila: slodkicrazyboy@kochajacyinaczej.pl |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: solange03 |
| data dodania: 2010-01-16 11:35:31 |
treść: ok..........
przemawiaja przez Wasze wypowiedzi ironiczne podteksty:) skierowane w strone zakladajacego watek a chlopak mial jakze dobre intencje chcac przygarnac pod swoje skrzydla -za free, jakas sierotke Marysie :)
Nie wierzycie w ludzka dobroc i bezinteresownosc??????/:)
(ja osobiscie nie moge skorzystac ,bo nie mieszcze sie w tym jakze bezwzglednym przedziale wiekowym hehehehe oh i ach a swistak tak siedzi ................:) |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: mario-mil |
| data dodania: 2010-01-16 11:51:30 |
treść: Sierotka w tej Tunezji tyle będzie widziała ile ta Góralka z tego kawału.................................Baca wraca z dwuletniej służby w wojsku. Żona Jagna ciągnie go zaraz do sypialni. On sprzeciwia się i wyprowadza ją na spacer.
- Widzisz Jagna to piękne błękitne niebo?
- No widzę! Chodź do sypialni.
- A widzisz te piękne wzgórza?
- Widzę, no chodź już!
- A widzisz te piękne łąki?
- No widzę, widzę! No chodź do...
- No to patrz i patrz, bo teraz będziesz przez miesiąc ino sufit oglądała. |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| data dodania: 2010-01-16 12:11:40 |
treść: hehehe no tak , zycie weryfikuje wiele pieknych marzen.......... (obozy pracy sa tego najlepszym przykladem )
Ale najlepiej do realizacji tych marzen dazyc wlasnym silami .Czesto jest to proces zmudny i dlugotrwaly, ale jest i wieksza satysfakscja z ich realizacji ..... |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| data dodania: 2010-01-16 12:59:43 |
treść: hehehe no jestem goralka z kwi i kosci ....hej.....hej
wcale nie odebralam tego w taki sposob .....
....Jakies przeludnienie na Globie czy misie wydaje ...... chyba juz wszyscy na wszystkich sie poobrazali ,czy jak ??????? |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: mario-mil |
| data dodania: 2010-01-16 14:13:28 |
treść: Ja nie czuję się obrażony,jeśli kogoś obraziłem to przepraszam!!
Jeszcze mi się jeden kawał góralski przypomniał.......................................................
Przyjechał turysta z turystką w góry. Nocują u bacy. Rano baca pyta:
- Czy wy w nocy nic ze sobą nie robicie, że się światło cały czas pali?...
- Baco, przy świetle to dopiero przyjemność!
Na drugi dzień turysta pyta bacę:
- No i jak, lepiej przy świetle?
- Lepiej, lepiej - a i dzieciaki jeszcze jaką uciechę miały!!! |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: Niko |
| data dodania: 2010-01-16 14:29:09 |
treść: honolulu-at ty mój mały biznesmenie niemający czasu nie stać cię na bardziej ekskluzywną wycieczkę niż Tunezja przecież to takie oklepane szarpnij portfelem chciało by się duzo uciechy po niskich kosztach ach ci dorobkiewicze :))) |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| data dodania: 2010-01-16 15:01:45 |
treść: niko.....no oczywiscie,ze nie moze jesc duzo ... przeciez napisal -ladna ,szczupla, kulturalna ....
kulturalna......hmmm no niezle :) co w XXI znaczy- kulturalna ,pojecie wzgledne ......
powinna byc kulturalna i mila i zgdzac sie na wszystko w dowod wdziecznosci ??????:)
prawie ze doskonaly plan ....
Ale .......chlopak "szukajacy" jeszcze jest mlody .....:)
|
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| data dodania: 2010-01-16 15:39:34 |
treść: MOze pojde w jego slady i tez dam ogloszenie ,ale moje byloby troche innej tresci :).....(.ale czy ktos wytrzymalby z Góralka chocby weekend i to w gorach ):)------taki skromny weekend -szkola przetrwania w gorach ...:)jemy to co znajdziemy ,spimy na miekkim mchu albo mikkim kamieniu .....oooo juz widze te tlumy :) |
|
dodaj komentarz
|
|
|
|