Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

UKRAINA > wakacje na Krymie > forum, porady i informacje

temat: wakacje na Krymie
autor komentarza: 19950506
data dodania: 2010-02-21 01:03:04
treść:
Zbieram ekipę na wyjazd pociągiem relacji Warszawa - Symferopol na przełomie lipca i sierpnia (ok. 2 -3 tygodnie). Przejazd grupowy jest o 40% tańszy niż indywidualny. Na Krymie byłem z rodziną 4 razy. Jesteśmy zauroczeni tym miejscem. Dodatkowy atut to ceny - chyba najniższe, jak na taki wspaniały klimat i przepiękne widoki. Polecam!!!
dodaj komentarz
autor komentarza: ankh82
data dodania: 2010-02-21 12:00:18
treść:
a ile kosztuje taki bilet wawa-simferopol?
dodaj komentarz
data dodania: 2010-02-22 23:57:11
treść:
Bilet grupowy w dwie strony z miejscami sypialnymi ok. 400zł. w pociagu "Berlińskim". W pociągu polskim będzie taniej, jutro sprawdzę na dworcu, to napiszę.
Pozdrawiam
dodaj komentarz
autor komentarza: Sklep.Badura
data dodania: 2010-02-23 11:48:23
treść:
Dokładna cenę pociągu można sprawdzic na stronie pkp albo zadzwonic na informacje kolejowa. Sama podroż zapowiada sie bardzo ciekawie,co planujecie zwiedzic??
dodaj komentarz
data dodania: 2010-02-23 20:17:33
treść:
Taką cenę podano mi telefonicznie. Jeśli chodzi o zwiedzanie, to na Krymie byliśmy już 4 razy, większość ciekawych zakątków już widzieliśmy od Sewastopola po Kercz, więc służymy pomocą. Zamierzamy zatrzymać się w Teodozji, mamy tam fajną kwaterę, a własciciele mają busa, którym mogą zorganizować wyprawy. Jak jesteś zainteresowany to proszę o telefon 602 634 389. Mamy też namiary na kwatery w Ribaczi i Nowym Świecie - też fajne.
dodaj komentarz
autor komentarza: grens
data dodania: 2010-02-23 23:19:36
treść:
Cześć
Wybieramy sie wiekszą grupą na Krym ale niestety na przełomie czerwca i lipca. Jedziemy pierwszy raz i każda informacja jest dla nas cenna. Zwykle jezdziliśmy do bułgarii samochodami. Jak myslisz lepiej jechac pociągiem czy samochodewm? Byłbym wdzięczny za namiary n a te kwatery. Jakie tam sa ceny i standard?
pozdrawiam Jacek
dodaj komentarz
data dodania: 2010-02-24 00:59:20
treść:
Wydaje mi się, że lepiej i bezpieczniej jechać pociągiem. Miejsca są leżące, więc po przyjeździe nie jesteś zmęczony. Standard kwater jest dobry, można wybrać: albo lux ok.12Euro od osoby (telewizor, klimatyzacja, łazienka, WC i kuchnia tylko dla Was), lub tzw."nomier" 8-10Euro (łazienka,WC, kuchnia wspólna dla 2-3 pokoi). Woda ciepła bieżąca, bez problemu przez cały dzień. Po więcej informacji proszę pisać na e-mail artur_pokrzywniak@o2.pl
dodaj komentarz
autor komentarza: darior
data dodania: 2010-03-09 00:24:53
treść:
Z przyjemnoscia zabralibysmy sie z Wami razem z ukopchana, ale planujemy tam wyskoczyc we wrzesniu.
Gdybys slyszal, ze ktos sie organizuje, to chetnie skorzystamy :)
Pozdrawiam serdecznie.
dodaj komentarz
autor komentarza: dominkom
data dodania: 2010-04-01 22:54:08
treść:
Ja sobie chwale lot Wizz do Symferopola ze Lwowa. Szybko i tanio. A do Lwowa troszke gorzej bo ukrainski autobus kiepski ale tani. w jedną stronę wuypadlo ok 200 zl.
dodaj komentarz
autor komentarza: eBata
data dodania: 2010-04-22 10:42:59
treść:
a ja jade na Krym na dlugi weekend majowy:)
dodaj komentarz
autor komentarza: mickin
data dodania: 2010-04-22 13:27:10
treść:
Cześc . Ja na Krym jechałem pociągiem przez Kijów z jednodniowym zwiedzaniem stolicy a poketm kuszetkami do Symferpola. Też zaliczyłem cały Krym od Sewastopola przez Sudak, Jałte , Feodozje po Kercz a na powrocie 1 dzień w Odessie byliśmy i 3 dni we Lwowie. całe 17 dni ostrej i taniej wycieczki za mną. Wszystkimtam jadącym zyczę udanej zabawy bo naprawę warto tam jechać i odpocząć :)
dodaj komentarz
autor komentarza: eBata
data dodania: 2010-04-23 22:00:34
treść:
tu jest jedyny problem - jak obejrzec wszystko, na co ma sie ochote, w niedlugim czasie;)
dodaj komentarz
autor komentarza: dominkom
data dodania: 2010-04-24 09:53:35
treść:
Trzeba paru wypadów bo nie tylko jest co oglądać, ale i poczuć atmosferę
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]