Forum dyskusyjne

poszukuję rowerzystów podróżuj±cych z dziećmi w wieku szkolnym

kategoria podróżowanie z dziećmi

kasia1475 doł±czył
22.02.2010

kasia1475 23:17 | 23.02.2010

Dzięki za odpowiedĽ. A co do Twojego pytania to powiem, że choć pamięć już nie ta to pewna jestem, że w wieku 10,5 lat rodzice nie stanowili mojego najlepszego towarzystwa. Nie jestem nadopiekuńcz± mamu¶k± i wolę aby syn rozwijał się w¶ród rówie¶ników niż w¶ród wszystkowiedz±cych dorosłych..

zgłoszone do moderacji

Sklep.Badura doł±czył
05.02.2010

Sklep.Badura 12:04 | 23.02.2010

Bardzo fajna propozycja,jednak nie wiem czy zabranie ze sob± większej liczby dzieci nie bedzie zbyt niebezpieczne jak na takie wyprawy. A nie przyjemnie podróżuje się Wam we dwoje z synkiem??

zgłoszone do moderacji

kasia1475 doł±czył
22.02.2010

kasia1475 20:34 | 22.02.2010

Mam za sob± kilka ciekawych wypraw rowerowych, ostatnio musiałam jednak zrezygnować z "dorosłych" wypraw i zaczęłam jeĽdzić z synem ( teraz 10,5 roku). Do pełni szczę¶cia potrzebne s± nam podczas wyprawy inne dzieci ( doro¶li też mile widziani). Kierunek wyprawy dowolny. Czas do 1 miesi±ca w czasie letnich wakacji szkolnych. Podejmuję się organizacji lub przył±czę się i nie będę forsować własnych pomysłów. Mieszkam w Warszawie i interesuj± mnie też wyjazdy jednodniowe lub sobotnio-niedzielne. Kasia

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl