Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

MEKSYK > Wyprawa do Meksyku > forum, porady i informacje

temat: Wyprawa do Meksyku
autor komentarza: brunetka82
data dodania: 2010-03-02 14:59:25
treść:

Szukamy 2,3 chetnych na wyprawę de Meksyku w październiku lub listopadzie. Chcemy zwiedzic glownie pozostalości po cywilizacjach prekolumbijskich czyli okolice Jukatanu i moze trochoe poleniuchowac w Cancun. Fajnie byloby rowniez skoczyc do Gwatemali i Belize. Program jeszcze do ustalenie i omowienia jesli znajda sie chetni:). Wyjazd na okolo 3-4 tygodnie.

Prosze o info jesli ktos byłby zainteresowany tym kierunkiem
dodaj komentarz
autor komentarza: ewa_st
data dodania: 2010-03-21 14:16:27
treść:
Hej widzę że nie tylko mnie ciągnie do meksyku, mam kilku znajomych którzy wrócili z takiej wyprawy w zeszłym roku i polecają, jak idzie planowanie wyprawy??
dodaj komentarz
autor komentarza: brunetka82
data dodania: 2010-03-21 14:49:29
treść:
Czesc,
narazie na spokojnie :) zbieramy tez info od osob, ktore tez tam byly. A moze mialabys ochote sie dolaczyc ?

dodaj komentarz
autor komentarza: ewa_st
data dodania: 2010-03-21 17:47:11
treść:
Zastanowię się nad tym, brzmi kusząco ;) podam Ci moje gg: 1580805 lepiej bedzie się nam komunikowało...pozdrawiam
dodaj komentarz
autor komentarza: izydor
data dodania: 2010-07-28 14:38:37
treść:
Witam i jak tam przygotowania a właściwie czy to dalej aktualne. Ja tez mam zamiar udać się w tamtym kierunku ale posypała się moja ekipa. Jakby była możliwość się doczepić to proszę o kontakt matpta@onet.pl
dodaj komentarz
autor komentarza: iba4
data dodania: 2010-08-02 17:31:00
treść:
Witam,na pażdziernik mamy żoną zaplanowane trzy tygodnie na
Meksyk,szukamy tylko dobrych cen na bilety,jeżeli nasze terminy pokrywałyby się to możemy nawiązać współpracę iba4@wp.pl,wstepny termin 9-10-2010 do 30-10-2010
dodaj komentarz
autor komentarza: ulacebula
data dodania: 2010-10-11 17:59:49
treść:
A jakby ktoś jechał w grudniu, to dajcie znać. Ja będę od 12 do 29 grudnia. I też szukam ekipy :)
dodaj komentarz
autor komentarza: lechu1987
data dodania: 2011-05-08 13:19:07
treść:
witam też szukam ekipy lub towarzysza/ki w tym roku pomiedzy wrześniem a listopadem na wyprawe do meksyku i opcjonalnie belize+ gwatemala.Jestem mlodym bezkonfliktowym chlopakiem żądnym przygód moj mail: lechu1987@o2.pl, gg3566520
zainteresowanych prosze o kontakt
dodaj komentarz
autor komentarza: blanic
data dodania: 2011-05-09 23:35:57
treść:
jedziemy pod koniec maja, jakby ktoś jeszcze się wybierał maj/czerwiec, proszę o info :)
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]