Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

MAROKO > pustynia > forum, porady i informacje

temat: pustynia
autor komentarza: mors
data dodania: 2010-04-23 10:06:37
treść:
Które wydmy polecacie Erg Chebbi czy Erg Chagaga?Jak dojechac z Marakeszu?Dzięki
dodaj komentarz
data dodania: 2010-04-24 11:43:03
treść:
Czy nikt nie był na pustyni?
dodaj komentarz
autor komentarza: kasy1
data dodania: 2010-04-24 15:06:08
treść:
Wiele osob bylo na pustyni,tylko pewnie na tych obydwu ergach niekoniecznie.Ja byłem na Erg Chebbi i podobalo mi się.
Podejrzewam,ze kolo Zagory jest mniej ludzi a wydmy pewnie podobne...Przejrzyj sobie zdjecia w necie,podejrzewam,ze trudno bedzie sie zdecydowac..
Tutaj moje z Erg Chebbi,jezeli chcesz zobaczyc
http://www.flickr.com/photos/synowieckrzysztof/sets/72157623238011314/
dodaj komentarz
temat: odlotek.pl
autor komentarza: rafal9238
data dodania: 2010-04-26 11:46:29
treść:
Erg Chagaga tam byłem niezapomniane przeżycie
dodaj komentarz
data dodania: 2010-04-26 20:05:12
treść:
Czy mógłbyś w skrócie opisać dojazd i sposob na zaliczenie wydm?dzięki
dodaj komentarz
autor komentarza: arturo.sz
data dodania: 2010-04-28 14:55:54
treść:
Witaj.
Byłem w Erg Chebbi. Jest pięknie. Musisz dojechać do Merzougi. Tam musisz wynaleźć sobie wycieczkę na wydmy. Naganiaczy jest pełno. My wzieliśmy sobie wielbłądami do oazy, tam kolacja, nocleg, wschód słońca (niezapomniane przeżycie), śniadanie i powrót. I polecam z czystym sumieniem taki zestaw. Można jeszcze się udać dżipami. Najlepiej dojechać tam popołudniem i rano spadać. Nie ma tam nic więcej ciekawego.
Pozdrawiam
dodaj komentarz
data dodania: 2010-04-28 15:37:44
treść:
Dzięki,czy brać tam nocleg,czy od razu brac wycieczkę na pustynię?pozdrawiam
dodaj komentarz
autor komentarza: arturo.sz
data dodania: 2010-04-28 15:52:26
treść:
Weź wycieczkę na pustynię z noclegiem. Nocleg jest w namiotach berberów. W cenie jest kolacja i śniadanko. Wygląda to tak, że odhaczasz wschód słońca, śniadanko i na dromadera. W merzouga jesteś dość wcześnie. Przejazd wielbłądem trwa ok 2 h. a d... boli jakby 2 tygodnie. Nie ma sensu brać noclegu w merzoudze, bo nic tam ciekawego więcej nie ma. Chyba, że przyjedziesz późno wieczorem. Ja byłem dość późno, ledwo załapałem się na zachód słońca.
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]