Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

INDIE > INDIE WE WRZEŚNIU > forum, porady i informacje

temat: INDIE WE WRZEŚNIU
autor komentarza: Paola25
data dodania: 2010-05-11 15:14:49
treść:
Hej! Czy sa tu jacyś chętni na wyprawe do Indii we wrzesniu? Szukamy współtowarzyszy podróży (albo części podróży). Ja kończę w tym roku studia, mój chłopak tez się broni a część naszych znajomych zastanawia się, czy ma ochotę polecieć... mam wrażenie, że chyba najbardziej zapalona jestem ja;) i tak sobie myślę, że zawsze fajnie jest pogadać, wymienić doświadczenia... Jeśli ktoś jest zainteresowany to niech się odezwie;) pozdrawiam!
dodaj komentarz
autor komentarza: illinois26
data dodania: 2010-05-20 21:38:19
treść:
czesc! Ja z mężem wybieramy się wrzesien/październik na ok 3 tyg do indii. Chętnie byśmy się przyłączyli. My dopiero zaczęliśmy się orientować w temacie, tak więc narazie konkretów nie mamy. Nigdy też jeszcze nie byliśmy na tego typu wyprawie (samemu organizowanej), tak że jesteśmy raczej zieloni, ale trzeba kiedyś się odważyc :) poza tym mamy dużo zapału :D
dodaj komentarz
autor komentarza: louisarmstrong
data dodania: 2010-05-20 23:05:32
treść:
Witajcie
Mam już bilet do delhi w terminie 2 września do 25. Również jestem studentem i miło mi będzie jeśli ktoś się do mnie przyłączy. Chciałbym zwiedzić Delhi, Agre, Jaipur i wyskoczyć samolotem na goańskie plaże :) Plan do ustalenia
Pozdrawiam
dodaj komentarz
autor komentarza: MM17
data dodania: 2010-07-05 16:39:37
treść:
To ja Was wszystkich zapraszam ze mną. Wybieramy się grupą 15 września do Indii i Nepalu na 2 tygodnie. Wyprawę organzuje mój znajomy który mieszkał w Indiach 15 lat, zna język, komunikację itp. Proszę o maila gamda1@wp.pl podam szczegóły.
dodaj komentarz
autor komentarza: Paola25
data dodania: 2010-07-06 18:19:06
treść:
@louisarmstrong: gratulje organizacji (mam na mysli kupienie biletu;)) ja przez moje przygotowania do obrony nie miałam zupełnie czasu zajac sie indiami, ale ochota oczywiscie mi nie przeszła;) podrozujecie w duzej grupie?
@MM17: wysłałam mejla. pozdrawiam!
dodaj komentarz
autor komentarza: olenka-j@wp.pl
data dodania: 2010-08-28 20:46:16
treść:
hej. Mam kupiony bilet do Delhi od 22.09-01-10.2010 Zostałam sama, może ktos sie przylączy albo będzie w Indiach w tym terminie. Sama się boję, a szkoda żeby przepadło. Moj adres olenka-j@wp.pl
dodaj komentarz
autor komentarza: maczak
data dodania: 2010-08-30 10:56:33
treść:
Wysłałem Ci prywatną wiadomość z linkiem, bo nie wiem czy tu można zamieszczać takie rzeczy. Ogólnie polecam różne portale, tzw. "wyszukiwarki towarzyszy", tam można znaleźć chętnych na różnego rodzaju wyjazdy.

Pozdrawiam!
dodaj komentarz
autor komentarza: rozmarynka76
data dodania: 2010-08-30 12:05:40
treść:
witam
Aktualnei podrozuje po Iranie szukam towarzystwa na Indie we wrzesniu - do 9 pazdziernika (minimalne koszty, interakcje z lokersami, poznawanie kultury bez pospiechu) jesli ktos wybiera sie w podobnym terminie prosze o kontakt na rozmarynka@poczta.onet.pl
ps. cos o mnie na blogu http://mac-traveller.blogspot.com
dodaj komentarz
autor komentarza: louisarmstrong
data dodania: 2010-08-30 12:38:28
treść:
Poszukuję chętnego studenta/studentki do wspólnej podróży od najbliższej środy (ląduję w Delhi) do 25 września. Chciałbym zobaczyć złoty trójkąt,koniecznie chillout na goa, ewentualnie Nepal i Waranasi. Ogólnie niskobudżetowo ale bez przegięć, nie wykluczam wykupienie na miejscu zorganizowanej wycieczki samolotowej np do Nepalu. Do ustalenia, przygotowałem 1000 USD.
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]