| |
Forum Dyskusyjne serwisu globtroter.pl
wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek
INDIE > bilet do Indii - gdzie najtaniej kupić wylot luty 2011 > forum, porady i informacje
| |
|
| temat: bilet do Indii - gdzie najtaniej kupić, wylot luty 2011
|
|
| autor komentarza: Rawanel |
| data dodania: 2010-07-29 15:01:00 |
treść: Czesc!
Jestem aktualnie w Indiach, dokladnie w Chennai.Dolecialem z Berlina Schonefeld do Delhi i mam zamiar wrocic za 1500zl Aeroflotem z przesiadka w Moskwie. Lecialem 2 lipca, ale bilet kupolowalem w lutym.Co do Aeroflotu to Zadnych zastrzezen, samoloty super, obsluga i jedzenie tez. |
| dodaj komentarz |
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: furyman |
| data dodania: 2010-08-03 18:53:25 |
treść: A ja polecam pokombinowac! momondo.com i do roboty plus air arabia! Ja lecialem turkish airlines na trasie berlin - stambul - kuwejt i z powrotem, a z kuwejtu do delhi przez Sharjah air arabia! z powrotem z Bombaju do Kuwejtu Kuwait Airways! W okresie sylwestrowym zaplacilem 2100 podczas gdy normalne ceny zaczynaly sie od 3500! pozdrawiam |
| dodaj komentarz |
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: arturo.sz |
| data dodania: 2010-08-04 10:50:44 |
treść: Witaj. Właśnie jestem po zakupie biletów na październik/listopad. Rzeczywiście jak sprawdzałem w marcu, kwietniu na ten okres można było kupić Areoflotem na poziomie 1550 zł do Delhi w 2 strony. Teraz najtaniej w aeroflocie znajdziesz za 1850, tylko trzeba pokombinować z terminami. Najczęściej są to terminy mało korzystne, typu wylot w poniedziałek. Podobno wzrosły jakieś opłaty lotniskowe (info od pośrednika). Sprawdzałem też Finair mieli promocję i podobną cenę, ale brak terminów. Dobre ceny mają też Tureckie linie i Qatar Airways. Sprawdź też Aerosvit. My kupiliśmy w Brussels Airlines w połączeniu z Jet Airway, bilet nieco droższy 2250, ale wylot mamy do Dehli a powrót z Bombaju, co daje sporą oszczędność czasu i częściowo kosztów (nie trzeba wracać do delhi koszt ok 250 zł), a i terminy były ok, bo wylatujemy w czwartek o 6.45 a wracamy w poniedziałek koło południa.
Pozdrowionka |
| dodaj komentarz |
|
|
|