Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

IRAN > towarzysz podrozy > forum, porady i informacje

temat: towarzysz podrozy
autor komentarza: induna
data dodania: 2010-11-06 17:41:37
treść:
Witam! Planuję podróż do Iranu w lutym badz w marcu. W zwiazku z tym szukam kogos , kto chcialby mi towarzyszyc :) Pozdrawiam
dodaj komentarz
autor komentarza: benbm
data dodania: 2010-11-06 21:15:51
treść:
Jedz sam tam cały kraj będzie ci towarzyszyć ,nie pożałujesz
dodaj komentarz
autor komentarza: induna
data dodania: 2010-11-06 21:27:34
treść:
Jestem kobieta lol Zastanawiam się czy przez ten fakt nie bede miala problemow z dostaniem wizy
dodaj komentarz
autor komentarza: wronescu
data dodania: 2010-11-07 14:32:47
treść:
ja mogę z Tobą jechać
dodaj komentarz
autor komentarza: magurycz
data dodania: 2010-12-25 09:10:18
treść:
Witam - teżzamierzam zwiedzić iran w tym okresie marzec/kwiecień. Planuję podróż samotną, ale towarzystwo nie zaszkodzi . Napisz jak widzisz tą podróz i co zamierzasz robić. pozdrawiam
dodaj komentarz
autor komentarza: roterka
data dodania: 2010-12-28 18:19:17
treść:
planuję urlop w tym samym czasie. Nie mam jednak określonego jeszcze miejsca. Napisz proszę jak widzisz swój plan zwiedzania?czy masz już określony kosztorys? Chętnie dołączyłabym do Was. pozdrawiam
dodaj komentarz
autor komentarza: AndrzejEuropa
data dodania: 2011-01-30 15:05:04
treść:

Cześć ja tez się wybieram do Iranu końcem kwietnia ,początkiem maja. Jestem Andrzej Europa 27lat, a termin pasuje mi z dwóch powodów, drugi to temperatura.
W zeszłym roku bylem na wyprawie w Syrii i bardzo mi się spodobał ten kierunek świta:). W razie jakichkolwiek pytań podaje swojego maila andrzejeuropa@gmail.com można mnie tez znaleźć na facebooku pod Andrzej Europa pozdrawiam!!
dodaj komentarz
autor komentarza: wiedzma
data dodania: 2011-08-16 22:21:17
treść:
też planuję w tym czasie urlop i kierunek podobny - jeśli jeszcze nie masz skompletowanej ekipy, czekam na szczegóły :) pzdr
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]