Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

PORTUGALIA > ciekawe nietuzinkowe miejsca na Francuzkim i Portugalskim wybrzeżu > forum, porady i informacje

temat: ciekawe nietuzinkowe miejsca na Francuzkim i Portugalskim wybrzeżu
autor komentarza: atlantyk
data dodania: 2010-11-15 12:25:21
treść:
tak jak w temacie interesują mnie piękne , ciekawe , czy to ze względu na naturę czy ciekawe poprzez swą historie ,ludzi itp miejsca które nie koniecznie muszą być w przewodnikach
choć to nie warunek

pozdrawiam serdecznie
dodaj komentarz
autor komentarza: mors
data dodania: 2010-11-15 14:50:54
treść:
W Portugalii miasteczko Lagos z pięknymi plażami,we Francji kanion rzeki Verdon.
dodaj komentarz
autor komentarza: Dandindurka
data dodania: 2011-03-02 23:50:37
treść:
Portugalia: zachodnia Costa Alentejana jest duzo ladniejsza, bardziej dzika niz przeludnione poludniowe Algarve
dodaj komentarz
autor komentarza: masajka
data dodania: 2011-03-03 20:38:41
treść:
Cap Ferret. Pracowałam tam przez 2 miesiące, nie miałam czasu pozwiedzać ale sa pięękne widoki no i dost ęp do morza miałam z 3 stron.

Dostać można się tam lądem, ale sporo osób dojeżdża TGV z Paryża lub innych miejsc do Arcahon skąd można łodzią za chyba 8-10euro przepłynąć na półwysep.

Warto zahaczać o małe, malutkie mieściny, przez niektóre tylko przejeżdżałam ale sa przepiekane.

Taize. Ekumeniczne spotkanie młodych i zarazem wioska. za nieduże pieniądze można się zatrzymać, nie trzeba być fanatykiem religijnym, napływają ludzie z całego świata i jest zupełnie inna atmosfera niż ta którą znamy z kościoła.

tylko tyle moge napisac
dodaj komentarz
autor komentarza: dwarf
data dodania: 2011-05-27 10:04:11
treść:
słuchajcie a możecie coś jeszce podpowiedzieć zamierzam sie wybrać w podróz na rocznice ślubu z żoną i chcemuy zobaczyc jak najwięej ciekawych miejsc
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]