| |
wszystkie wątki |
wątki bez odpowiedzi
|
dodaj nowy wątek
| posty od najnowszych
WłOCHY > Noclegi w Rzymie - prosba > forum, porady i informacje
| |
|
| temat: Noclegi w Rzymie - prosba
|
|
| autor komentarza: Mleko |
| data dodania: 2007-01-16 17:34:00 |
treść: Czesc, polecam portal www.venere.com. Ja spalem osobiscie w ponizszym hoteliku - bardzo polecam i nie daleko od Termini
http://www.venere.com/hotel/index.php?htid=7763&&ref=18491
|
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: banan82 |
| data dodania: 2010-06-15 00:53:16 |
treść: hej, ja polecam b&b Irena a Roma, prowadzi Polka wiec kontakt jest ulatwiony, samo centrum Rzymu, ladne pokoje wiecej przeczytasz na www.noclegirzym.eu |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: joanna.rome |
| data dodania: 2010-07-16 15:55:28 |
treść: Ja z kolei polecam wynajem apartamentu (typu studio, loft dla 2 osob lub wiekszego - nawet dla 10 osob, ok. 500 dostepnych opcji) w centrum Rzymu, po przystepnej cenie. Blizsze informacje + rezerwacje: joanna.grunt@rentalinrome.com |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: Justyna Jakubowska |
| data dodania: 2010-09-21 17:31:11 |
treść: Polecam wszystkim bardzo serdecznie hotel Casa Simpatia w Rzymie. Noclegi są tanie, bo już od 35 euro za noc dla 2-osób. Możliwość rezerwacji dla większej liczby osób, transportu z lotniska, przechowania bagażu i zamówienia śniadania. Pokoje znajdują się przy stacji Termini, Tiburtina i Koloseum, więc dojazd do centrum jest bardzo dogodny. W B& B panuje bardzo miła atmosfera! smiling smiley Polecam wszystkim, którzy wybierają się na wycieczkę do Rzymu. Sama korzystałam już z tego hotelu 2 razy i z czystym sumieniem mogę go polecić. Podaję stronę internetową : www.casasimpatia.com oraz adres e- mail: acasasimpatia@yahoo.it i telefon kontaktowy do biura : (+39) 3400782873 Zapraszam! |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: katii2308 |
| data dodania: 2010-10-13 18:15:18 |
treść: Polecam nasza baze noclegowa w centrum Rzymu!!! ( Watykan , Stacja Termini) Posiadamy poje w pensonatach B&B lub samodzielne apartamenty dla turystow. Wiecej informacji mailowo k.stryszowska@hotmail.com
lub tel. 0039 3663290906 |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: Kowalicho |
| data dodania: 2011-01-28 16:20:45 |
treść: Witam, byłem niedawno z żoną i dzieciakami w Rzymie, coś niesamowitego ! Największe wrażenie zrobiło na nas Koloseum no i oczywiście Watykan. Znaleźliśmy świetny duży apartament w samym centrum, namiary na dziewczynę która to organizuje: olaressa@hotmail.com, tel. włoski: (jest Polką) +393486621941. Naprawdę polecam! Niezapomniane przeżycia, musimy tam wrócić! |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: monika monika |
| data dodania: 2011-08-19 11:51:38 |
treść: Zapraszam do B&B”Obelus” w Rzymie. Pensjonat “Obelus” jest polozony w samym centrum starozytnego miasta, przy placu San Giovanni in Laterano, w poblizu Koloseum(7-10 min pieszo)Wszystkie pokoje posiadaja prywatna lazienke, klimatyzacje, ogrzewanie( modyfikowane wedlug indywidualnych potrzeb),telewizor( tv kablowa),sejf, sniadanie wliczone w cene pobytu. Wiecej info na stronie www.obelus.it .Kontakt z nami za pomoca e maila info@obelus.it lub telefonicznie pod numer 0039 392 637 2553.Kontaktuj sie z nami po polsku.Monika i Pierdavide |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: gwiazdor |
| data dodania: 2011-09-22 19:13:01 |
treść: Goraco polecam B&B ktory prowadza polacy matka z synem mieszkajacy w rzymie na stale. Miejsce doskonale bo blisko metra jak rowniez stacji kolejowej (wygodne jak sie dojezdza z lotniska), bardzo czysto i dobre ceny jak na Rzym. Kontakt znajdziecie na ich stronie www.viavirginia.pl |
|
dodaj komentarz
|
|
|
|