Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

KENIA > jakie ubranie i co zabrac ze soba jadę do Kenii z Itaką pod koniec marca > forum, porady i informacje

temat: jakie ubranie i co zabrac ze soba , jadę do Kenii z Itaką pod koniec marca ....
autor komentarza: annowi
data dodania: 2011-02-01 11:22:04
treść:
planujemy z mężem wyjazd , prawdopodobnie będzie to Kenia , myśleliśmy wcześniej o Dominikanie , napiszcie co mam zabrac ze sobą , chodzi mi np, grzałka do gotowania wody [ żeby w przegotowanej umyc zęby] co zabrac dla dzieci i takie praktyczne rady jakie ubrania mam miec , czy na wieczory warto i trzeba ubierac się bardziej wytwornie ! i czy ręczniki są w hotelach , a może nie jechac do Kenii! może polecicie mi jakiś inny kierunek , .Jadę na 12 dni .
dodaj komentarz
temat: jakie ubranie i co zabrac ze soba , jadę do Kenii z Itaką pod koniec marca ....
autor komentarza: haniak
data dodania: 2011-02-07 19:34:21
treść:
Już widziałam, ze jednak wybraliście Kenię - Świetny wybór, nawet w porównaniu z Dominikaną :) Więcej info w prywatnej wymianie maili :)
dodaj komentarz
autor komentarza: rraaffaall
data dodania: 2011-02-09 14:07:34
treść:
zabierzcie z soba angielskie wtyczki do gniazdek pradu sa inne niz u nas.
dodaj komentarz
autor komentarza: Robson2004
data dodania: 2011-12-17 10:23:46
treść:
Możesz kupić na miejscu, u nas w hotelu były po 350KS.
dodaj komentarz
autor komentarza: tomekwawa
data dodania: 2011-02-21 07:39:39
treść:
Jest goraco jak cholera ale na safarii w Tsavo West byla w nocy burza i zrobilo sie chlodno, warto wziać jakas bluze
dodaj komentarz
autor komentarza: IM
data dodania: 2011-06-17 11:47:57
treść:
ale ogól.jak się ubrać na 2 dniowe safarii?Krótkie rekawy,spodnie?A buty jakie?
dodaj komentarz
autor komentarza: alunia113
data dodania: 2011-12-17 14:07:21
treść:
po koszulce na kazdy dzień, mielismy zwykłe adidasy (też było wygodnie), w dzień krótkie spodenki, na wieczór można mieć dłuższe np dla kobiet legginsy głównie ze wzgęlu na komary plus coś na długi rękaw na góre do zarzucenia. Mi to w zupełności starczyło. Przede wszystkim stawiać na bawełne i wygodę.
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]