Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

CHINY > Wycieczka po Chinach > forum, porady i informacje

temat: Wycieczka po Chinach
autor komentarza: betterway
data dodania: 2011-02-25 09:36:01
treść:
Witam,
Pod koniec czerwca wybieram się z moją przyszłą małżonką w podróż poślubną do Chin :). Wyjeżdżamy na 3 tygodnie. Zaczynamy od Pekinu, później udajemy się do Xian. Następnie Szanghaj i na końcu Hong Kong. Nie mamy jeszcze zabukowanych noclegów. Jeżeli koś zna jakieś sprawdzone hotele, hostele itp w wyżej wymienionych miejscach, to prosilibyśmy o pomoc.
Z góry dziękujemy.
dodaj komentarz
autor komentarza: dominkom
data dodania: 2011-02-25 16:39:50
treść:
Przeczytaj moją relację o Chinach
dodaj komentarz
data dodania: 2011-03-01 13:04:49
treść:
Dzięki wielkie. Mam jeszcze pytanie odnośnie wizy. Jak już wcześniej pisałem najpierw lecimy do Pekinu a na końcu wybieramy się do Hong Kongu, skąd będziemy wracać do Polski. Potrzebujemy jakiejś podwójnej wizy? Bo Hong Kong jest traktowany prawie jak oddzielne państwo. Proszę o pomoc..
dodaj komentarz
data dodania: 2011-03-01 13:17:42
treść:
Już sprawdziłem na stronie Ambasady.
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]