Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

CHINY > KOLEJ TRANSSYBERYSJKA > forum, porady i informacje

temat: KOLEJ TRANSSYBERYSJKA
autor komentarza: cccneti
data dodania: 2011-03-06 18:03:07
treść:
Na stronie : http://transsib.com.pl/ bilety za poszczególne trasy są strasznie wielkie. Chciałabym się dowiedzieć czy one na prawdę są takie wielkie, czy po prostu na tej stronie tak zdzierają z ludzi kasę. Razem z moim tatą chcemy się wybrać w podróż do Pekinu i wyniosłoby nas to 10 000 zł !. Ktoś z Was wyrusza w taką podróż w tym roku. Chcemy do konkretnie do Pekinu jechać. proszę o pomoc.
dodaj komentarz
autor komentarza: jassey
data dodania: 2011-03-24 10:28:00
treść:
nie na pewno ceny nie sa takie wysokie, chyba ze chcecie podrozowac i klasa z kawiarem i wszelkimi wygodami. Nie jestem ekspertem ale planujac wyprawe kilka lat temu ceny wahaly sie miedzy 700 a 1500 zlotych za przejazd z moskwy do Pekinu. Poszukaj na innych serwisach i mam nadzieje ze ktos bardziej kompetenty tez sie udizeli na tym forum.
dodaj komentarz
autor komentarza: tkos
data dodania: 2011-03-28 10:53:25
treść:
Nie wiem jak wyliczyłaś swoją kwotę ale bilet Moskwa-Pekin to 466 Euro ;)
dodaj komentarz
autor komentarza: cccneti
data dodania: 2011-03-28 12:56:16
treść:
Liczę z przejazdem z Polski do Moskwy i z Moskwy do Pekinu oraz s powrotem :)
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]