Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

FRANCJA > Lazurowe wybrzeże - samochodem > forum, porady i informacje

temat: Lazurowe wybrzeże - samochodem
autor komentarza: chrobry
data dodania: 2011-04-18 13:32:04
treść:
Witam !

Mam zamiar wybrac sie w okilice Canes - Nicea na kemping, własnym samochodem, a dokladnie wynająć "Mobil Home". Z tego co sie juz zorientowałem wiekszość tych campingów jest oddalona od morza o kilka km. Czy to duzy problem ? Słyszałem, że jest tam bardzo ciężko znaleźćmiejsce do parkowania a płatne są chorendalnie drogie i tego powiem szczerze sie obawiam najbardzej. Możecie mi cos na ten temat napisać ? Czy na początku września to bedzie problem ?
dodaj komentarz
autor komentarza: magdalena_cicha
data dodania: 2011-08-01 08:59:45
treść:
Witam, też wybieram się na południe francji samochodem, wyjezdzam 1 wrzesnia, miejsce docelowe mamy w Maury, planuje jechać przez lazurowe i w obie strony zatrzymac się tam. którędy planujesz jechać?przez czechy czy niemcy?
dodaj komentarz
autor komentarza: Karo...
data dodania: 2011-08-08 11:12:57
treść:
Lazurowe wybrzeże - samochodem to bardzo dobry pomysł. Jednak nie parkingi są tu problemem. Mozna znaleść darmowe. Raczej trzeba mnieć "drobne" na autostrady.

Kamping z "mobil-home'ami" polecam w Port grimaud. Dosłownie przy samej plaży :)

Przy rezerwacji może pomóc biuro: http://www.juventur.com.pl/ofertal.php?d=szczegoly&id=185&start=2011-09-03&koniec=2011-09-24

Polecam :)
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]