Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

INDIE > szukam chętnych na wyprawę do Indii styczeń luty 2012 > forum, porady i informacje

temat: szukam chętnych na wyprawę do Indii styczeń/luty 2012
autor komentarza: Asia Walczyna
data dodania: 2011-04-22 17:27:45
treść:
planujemy z mężem wyjazd do Indii na przełomie stycznia/lutego 2012 r. Szukamy osób chętnych, najlepiej takich , które wcześniej były w Indiach.
dodaj komentarz
autor komentarza: Andrzej&Gosia
data dodania: 2011-07-26 17:39:34
treść:
Tez planujemy, do Indii Poludniowych, 2-3 tyg.
dodaj komentarz
autor komentarza: ayanna
data dodania: 2011-07-27 14:32:51
treść:
Ja wybieram się od 11 stycznia na 2 tygodnie. Jeśli ktos zainteresowany zapraszam:)
dodaj komentarz
autor komentarza: Kaadi
data dodania: 2011-09-09 14:55:10
treść:
Witam,
razem z koleżanką wybieramy się do Indii w terminie 21/01-14/02 startujemy na lotnisku w Waw-ie. Mamy wstępny plan podróży a mianowicie chcemy się skupić na rejonach wokół Delhi. Wybieramy się Agry (słynne Tadż Mahal), Amritsaru (Złota Świątynia, miejsce kultu Sikhów), Dharamsali (siedziba Dalajlamy, duża społeczność tybetańska + Himalaje), rejon Rishikesh (znów Himalaje, możliwość kilkudniowego trekkingu w niskich i łatwych partiach), różowe miasto Jaipur (niedaleko Agry). Będzie to mój pierwszy raz w tym kraju jednak wspiera mnie koleżanka która już tam gościła oraz ciągle wzbogacam swoją wiedzę licznymi rozmowami z kumplem który w październiku planuje kolejny wyjazd w kierunku Indii
dodaj komentarz
autor komentarza: anarob
data dodania: 2011-12-11 20:17:28
treść:
Hej,
wybieram sie z kolegą do Indii i tez mamy wylot 21/01 z Warszawy,a wracamy 15/02 :) mozemy sie jakos spotkac w czworke podobno łatwiej jest z dojazdami np.taxa ,mam tez pytanie czy rezerwowałyscie juz może bilety na pociagi?
dodaj komentarz
autor komentarza: malinka
data dodania: 2011-12-11 22:38:49
treść:
Cześć,
ja też wybieram się do Indii z mężusiem na miesiąc. Zarezerwowane mamy tylko dwa pierwsze noclegi w Delhi.
Nie mamy jeszcze wizy, kiedy trzeba po nią się zgłosić do ambasady? Czy wystarczy trzy tygodnie przed?
dodaj komentarz
autor komentarza: WYGODNA
data dodania: 2012-01-12 21:07:25
treść:
Wybieram się z mężem i 2 dzieci 13 i 12 lat do Indii w terminie 25.01 do 12.02.12.Wylatujemy z Gdańska przez Monachium.
Dwa dni planujemy w Delhi,następnie 1 dzień w Agrze i 3 dni Jaipur.Potem 10 dni na Goa-dzieci mają ferie zimowe.Hotele zarezerwowałam w Polsce-chyba? nie najgorsze,ale i tak mam pietra o dzieci.Byliśmy w kilku krajach azjatyckich(Malezja ,Filipiny,Bali,Tajlandia,Sri Lanka,Chiny) z dziecmi a nasz angielski to Kali jeśc i pic.Zawsze dawaliśmy sobie świetnie radę.Jednak tyle naczytałam się o Indiach że mam duze wątpliwości czy sobie poradzimy.Jeśli ktoś byłby w tym samym czasie czy mogę liczyc na pomoc?
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]