Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

SZWECJA > porady praktyczne > forum, porady i informacje

temat: porady praktyczne
autor komentarza: Suriel
data dodania: 2011-05-09 12:15:31
treść:
Witam!!!
Zamierzam wybrać sie na wyprawę do Szwecji i będzie to mój pierwszy wypad za granicę. Mam troche pyta odnośnie Szwecji do osób któe podróżowały tam pieszo lub rowerami i spędziły tam troche czasu. Nie podaje tutaj tych pytań, bo jest ich troche i w każdej chwili dochodzą nowe. Zależy mi na tym, aby odpowiedziała osoba, która będzie w stanie przez jakis czas ewentualnie odpowiadać mi na pytania.

Pozdrawiam...
dodaj komentarz
autor komentarza: fotofx
data dodania: 2011-06-09 23:28:39
treść:
Dopiero dzisiaj przeczytałem , pytaj
dodaj komentarz
autor komentarza: AZAR
data dodania: 2011-06-10 00:10:37
treść:
Trochę tutaj już mieszkam i sporo mam zrobionych kilometrów po tym kraju(egzotycznym inaczej)-pytaj postaram się Tobie pomóc
dodaj komentarz
autor komentarza: Suriel
data dodania: 2011-06-12 17:20:41
treść:
Chciałbym się wybrać z Karlskrony do Malmo idąc w miare możliwości wzdłuż wybrzeża. Czy jest to możliwe??? Na mapie zaznaczonych jest sporo rezerwatów przyrody, a jakoś nie mogę znaleźć informacji, czy są one całkowicie zamknięte, czy np. mogę przejść sobie przez taki rezerwat...
dodaj komentarz
data dodania: 2011-06-12 18:15:43
treść:
Nie byłem w tamtych rejonach Szwecji ale nie spotkałem się z zamkniętym rezerwatem.Jeżeli wiesz przez jaki rezerwat będziesz przechodził wpisz jego nazwę google i wybierz szwedzkie strony.Ja zawsze tak robię planując wycieczkę.Uzyskasz wtedy aktualne informacje.Czasami jest trochę kiepskie tłumaczenie ale nie powinno Tobie to przeszkodzić w zrozumieniu.
dodaj komentarz
data dodania: 2011-06-12 18:40:24
treść:
przeczytaj sobie http://parkwatch.blog.pl/
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]