Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

CHINY > BEZPIECZEŃSTWO W CHINACH > forum, porady i informacje

temat: BEZPIECZEŃSTWO W CHINACH
autor komentarza: iga_rash
data dodania: 2011-05-13 16:55:36
treść:
WITAM, CZY CHINY SĄ BEPIECZNE DO 6 DZIEWCZYŃ ?
CZY NA COŚ TRZEBA BYĆ UWAŻNYCM??
dodaj komentarz
autor komentarza: marta
data dodania: 2011-05-20 15:53:10
treść:
Witam, uważam, że w Chinach jest bezpiecznie, na pewno 6 Europejek będzie wzbudzać zainteresowanie, przygotujcie się, że będą was np. fotografować, ale zagrożenia nie ma raczej. :) Chińczycy to dziwny naród i my również wydajemy się dla nich dziwni :)
dodaj komentarz
autor komentarza: Ela30
data dodania: 2011-05-24 22:19:19
treść:
witam,
byłam w Chinach w ubiegłym roku, co prawda z wycieczką ale dużo czasu łaziliśmy sami z chłopakiem. Wg mnie to bezpieczny kraj, raczej nie zwracają uwagi na turystów no chyba, że w miejscach typowo turystycznych-zwłaszcza blondyni mają powodzenie i są proszeni o pozowanie do zdjęć. Jedyne co mnie okropnie denerwowało to okropne pchanie się, rozpychanie łokciami i to przez wszystkich-i staruszków i małe dzieci. Zero kultury ale trzeba było przywyknąć ;)
dodaj komentarz
autor komentarza: bynio
data dodania: 2011-05-24 22:31:30
treść:
Wróciłem 2 tygodnie temu, byłem z żoną, trasa Pekin-Xian-Szanghaj. Moim zdaniem jest bardzo bezpiecznie, a najgorzej pchają się staruszki. Prawo dżungli, jednostki słabsze skazane są za wymarcie. Takie życie. Byliśmy na własną rękę, da się.
Zbyszek
dodaj komentarz
autor komentarza: garret
data dodania: 2012-01-20 14:47:29
treść:
Witam
Ja byłem prawie miesiąc z żoną. Trasa Pekin - Shanghai - Xiamen. Generalnie czuliśmy się bardzo bezpiecznie. Jedyny problem to dogadanie się. No ale język migowy, który wszędzie działa:)
Więcej informacji jest na naszej stronie tuktuk.yoyo.pl
dodaj komentarz
autor komentarza: drax
data dodania: 2012-01-23 14:23:07
treść:
Cześć!
Po Chinach poruszałam się zarówno w grupie 7-osobowej, jak i z jedną koleżanką. Jest bezpiecznie. Największym problemem jest język, ale poza tym Chińczycy są przyjaźnie nastawieni. Podróżowałam na trasie Ułan Bator (Mongolia) - Pekin - Xian - Pingyao.
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]