Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

KENIA > Kenia safarii-początek VII > forum, porady i informacje

temat: Kenia safarii-początek VII
autor komentarza: IM
data dodania: 2011-05-24 12:50:21
treść:
Proszę o info dotyczące ubioru na safari w I poł.VII.Czy będzie ktoś w tym czasie w Baobab Beach?
dodaj komentarz
autor komentarza: annowi
data dodania: 2011-05-25 14:54:07
treść:
Ja też nie wiedziałam jak się ubrac na safarii! na nogi klapki , na głowie miałam chustkę i kapelusz [ wiatr w samochodzie ] ubranie bardzo przewiewne , konieczny kostium kompielowy bo wieczorem , świetna rzecz ochłodzic się można w basenie .... gdzie planujecie safari ...
dodaj komentarz
autor komentarza: IM
data dodania: 2011-05-25 15:02:54
treść:
WAKACJE OD28.VI,SAFARI ZAPLANUJEMY NA MIEJSCU.TSAVO EAST? ALE NA SAFARII JEST ZIMNIEJ?
dodaj komentarz
data dodania: 2011-05-25 16:52:47
treść:
rano jest chłodniej , bluza dresowa mi wystarczyła
dodaj komentarz
data dodania: 2011-05-25 16:54:20
treść:
safari zorganizujcie z miescowymi , z biurem podrózy jest drożej i gorzej
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]