Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

Biuro Viator > forum, porady i informacje

temat: Biuro Viator
autor komentarza: Kurs
data dodania: 2011-07-05 15:16:09
treść:
Hej,
Szukam jakiegoś biura z ofertami las minute, znalazłem jakieś biuro viator.pl
Moje pytanie: wiecie coś na temat tego biura, który hotel wybrać. Słyszałem wiele o Bułgarii ale wolę się upewnić co do tego biura. Proszę o szybką odpowiedz.
dodaj komentarz
autor komentarza: wewik
data dodania: 2011-07-05 15:21:38
treść:
Tez sporo szukalem o tym biurze... w internecie jest troche malo informacji o nim ale ogolnei moge polecic. Bylem na wycieczce do Chorwacji od nich i nie mam wiekszych zastrzezen. Moze przewodnik troche nudny... :)
dodaj komentarz
data dodania: 2011-07-05 15:25:23
treść:
O... Ciekawe a jaki był kontakt z rezydentem ? Warto korzystać z wycieczek fakultatywnych czy polega to tylko na przeganianiu turystów od jednego miejsca do drugiego?
dodaj komentarz
autor komentarza: wewik
data dodania: 2011-07-05 15:32:31
treść:
z rezydentem nie bylo problemow, nie byl nachalny:)
z wycieczek fakultatywnych nie korzystalem, poza jeziorami plitvickimi. naprawde polecam, warto zobaczyc... woda bardzo czysta trzeba sie troche nachodzic ale widoki i wodospad warte tego:)
dodaj komentarz
data dodania: 2011-07-05 19:25:21
treść:
Co do tej wycieczki dobrze była zorganizowana, jak z rozplanowaniem dnia trzeba było ganiać, czy raczej na luzie?
dodaj komentarz
autor komentarza: Edgarek
data dodania: 2011-07-05 21:03:07
treść:
No proszę kolega z Poznania zarejestrował się tylko po to żeby napisać jak fajnie jest korzystać z biura, o które inny (????) kolega z Poznania zapytał 3 minuty wcześniej. Słabi jesteście panowie, ja bym wam grosza nie zapłacił za tak cienką próbę reklamy.
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]