Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

SłOWACJA > TATRALANDIA JASKINIE -EXTRA WAKACJE > forum, porady i informacje

temat: TATRALANDIA,JASKINIE -EXTRA WAKACJE
autor komentarza: OPONLUTZ
data dodania: 2011-07-07 15:50:49
treść:
WITAM SERDECZNIE-BYŁEM Z MOJĄ RODZINĄ W SŁOWACJI NA TYGODNIOWYM WYPOCZYNKU,CHCIAŁBYM SIĘ PODZIELIĆ INFORMACJĄ O NOCLEGU W FAJNYM MIEJSCU.JAK KTOŚ SZUKA SPOKOJU I ODPRĘŻENIA TO MOŻE JECHAĆ TAM JAK WDYM..!! PENSJONAT CZYSTY I ZADBANY A ZE STRONY WŁAŚCICIELI SERDECZNOŚĆ PŁYNĘŁA BEZ PRZERWY...ZAINTERESOWANYM PODAJĘ STRONĘ TAM ZNAJDZIECIE DANE KONTAKTOWE http://liptov.sk/prosiek/
POZDRAWIAM I UDANEGO WYPOCZYNKU ŻYCZĘ !!!
dodaj komentarz
temat: TATRALANDIA,JASKINIE -EXTRA WAKACJE
autor komentarza: rokes
data dodania: 2011-09-20 11:17:10
treść:
Hej dzięki za informacje. Ja również byłem w Tatralandii i bardzo mi się tam podobało. Jednakże rezerwowałem moje [url=http://www.solegro.pl/wakacje]wakacje na solegro[/url] i nie musiałem sam wybierać hotelu itd. Jednakże następnym razem zaryzykuje wyprawę na własną rękę. Jeszcze nigdy tego nie robiłem i kiedyś musi być ten pierwszy raz, więc twoje informacje bardzo mi się przydadzą.
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]