Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

INDONEZJA > wiza > forum, porady i informacje

temat: wiza
autor komentarza: stefan47
data dodania: 2011-07-15 17:43:58
treść:
Czy na lotnisku na Bali można załatwić po przylocie wizę indonezyjską,
dodaj komentarz
autor komentarza: Moja-Indonezja.pl
data dodania: 2011-07-15 21:44:46
treść:
Tak mozna, dostaje sie wtedy tzw. Visa on Arrival (VoA)

Zapraszamy do odwiedzenia Pierwszego w Polsce portalu poswieconego Indonezji Moja-Indonezja.pl Wiele informacji, w tym takie, ktore pojawiaja sie po raz pierwszy w polskim internecie. Zapraszamy bardzo serdecznie.
dodaj komentarz
autor komentarza: przemo77390
data dodania: 2011-07-29 14:54:18
treść:
Właśnie wróciliśmy z Bali. Z wizą nie ma żadnych problemów aby dostać ją na lotnisku. Najlepiej mieć przygotowaną odliczonąkwotę 25 dolarów bo resztę widziałem że dostaje sięw rupiach która może być przeliczona po mało korzystnym kursie.
dodaj komentarz
data dodania: 2011-07-29 14:56:25
treść:
Dodam jeszcze że nawet nie wypełnia się żadnego dokumetu i nie trzeba żadnych zdjęć do dostania wizy tylko daje się paszport uiszcza opłatę i wbijają wizę.
dodaj komentarz
data dodania: 2011-07-29 14:58:29
treść:
Chyba jednak zmęczenie mi się daje we znaki bo znowu zapominiałem dodć że jeszcze w drodze poworotnej dobrze jest przygotować się z opłatą wyjazdową ktora wynosi 150 tyś rupi na głowę - uiszczana przy którymś okienkiem przed wejściem na odloty
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]