Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

KENIA > hotel Papillon Lagoon Reef kto był > forum, porady i informacje

temat: hotel Papillon Lagoon Reef kto był?
autor komentarza: rewersówka
data dodania: 2011-09-01 14:29:47
treść:
wybieram sie 13.11 do tego hotelu z itaki, moze ktos napisze jak było, od kogo mozna wykupic "porządne" wycieczki itp?
dodaj komentarz
autor komentarza: swift
data dodania: 2011-09-01 22:44:05
treść:
Byłem w 2005 roku. Cudowny , nieduzy hotel. Wycieczki i safari od "chłopców" na plaży. bez obaw.
dodaj komentarz
data dodania: 2011-09-02 09:19:47
treść:
aha, dziekuje za odp. Rozumiem, ze wszystko było cudowne, pokoje,jedzenie, obsługa łącznie z plażą i oceanem? W jakie miejsca warto pojechac?
dodaj komentarz
autor komentarza: swift
data dodania: 2011-09-02 11:36:51
treść:
Wasini Island - jedniodniowy rejs po koralowych wyspach z konsumpcją krabów, Shimba Hills jeden dzień i dwudniowy Tsavo . Mozna tez do Mombasy na jeden dzień, ale ja takich wycieczek nie lubię. Mozna też na samolotowe - 3 dni Masai Mara lub Lamu
dodaj komentarz
data dodania: 2011-09-02 13:56:42
treść:
Zapytam jeszcze ile płaciłes za te wycieczki, nie wiem czy nastawiac sie ze zobacze Wasini, Shimba Hills i 2 dni Tsavo oraz Mombasę...
dodaj komentarz
autor komentarza: auto-camp
data dodania: 2011-09-13 03:02:28
treść:
witam, też wybieram się w tym terminie z rodziną, nie wiem czy to jest dobry hotel, szukam coś najlepszego, proszę o jakieś info na auto-camp@wp.pl. pzdr.
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]