Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

HISZPANIA > podróż wieczorem > forum, porady i informacje

temat: podróż wieczorem
autor komentarza: martaha
data dodania: 2011-10-05 08:42:45
treść:
W listopadzie wybieram się na tydzień na teneryfę. Przylatuję na lotnisko teneryfa norte o 21ej wieczorem i chcę przedostać się do miasteczka La Orotava. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Wynajęcie samochodu, to jakiś spory koszt, ok. 100euro dziennie, a ja dę sama, więc ta opcja raczej odpada..:(
dodaj komentarz
autor komentarza: AdriG
data dodania: 2011-10-05 21:12:49
treść:
Wynajem samochodu na Teneryfie to najlepsza opcja. Nie kosztuje wcale 100 euro. Ostatnio wynajmowałam forda za niecałe 20 Euro dziennie. Wynajełam online w firmie Avis i odebrałam i oddałam zaraz na lotnisku. Benzyna na Teneryfie kosztuje niecałe 1 euro, więc są to żadne wielkie koszta.
Pozdrawiam
dodaj komentarz
autor komentarza: sp9hzx
data dodania: 2011-10-10 09:07:13
treść:
Zgadza się. Da się wynająć auto za takie małe pieniądze

-------------------------------------------
http://spearo.republika.pl
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]