Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

EGIPT > wizy do Egiptu > forum, porady i informacje

temat: wizy do Egiptu
autor komentarza: senia
data dodania: 2011-12-17 10:35:50
treść:
Czy ktoś był ostatnio prywatnie? Jak jest obecnie z wizą? Czy indywidualnie można kupić na lotnisku po przylocie? Jak jest z wielokrotnym przekraczaniem granicy, tzn czy ta wiza za 15USD jest ważna i jak długo? będę wdzięczna za info.
dodaj komentarz
autor komentarza: senia
data dodania: 2011-12-26 22:14:45
treść:
ponawiam pytanie :-)
dodaj komentarz
autor komentarza: dots
data dodania: 2011-12-27 11:22:19
treść:
Cześć :)

Byłam prywatnie "z plecakiem" bez pośrednictwa biura podróży w Egipcie 2 lata temu, więc nie wiem czy info ode mnie będzie wciąż aktualne... wizę kupilam na lotnisku - kosztowała 15 USD i uprawniała do 14dniowego pobytu w Egipcie - jako że bylam tam "przejazdem" w zupełności mi to wystarczyło...

Pozdrawiam,

D.
dodaj komentarz
autor komentarza: abc1562
data dodania: 2011-12-27 14:12:29
treść:
Wiza kosztuje 15$ można kupić na lotnisku ,ważna jest 1 miesiąc,pużniej można zlożyć wniosek o przedlużenie wizy.Można wylecieć bez ważnej wizy płaci się wtedy karę na lotnisku od 100 do 200 Le,czyli od 50 do 100zl.Pozdrawiam Tadeusz.
dodaj komentarz
autor komentarza: e-sharm
data dodania: 2012-04-18 15:12:41
treść:
Wszystko o wizach tutaj:
http://sharm-el-sheikh.pl/przewodnik/wazne-dla-turystow/wizy-i-przepisy-celne/
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]