| |
wszystkie wątki |
wątki bez odpowiedzi
|
dodaj nowy wątek
| posty od najnowszych
INDIE > zakup kosmetyków koło dworca Delhi > forum, porady i informacje
| |
|
| temat: zakup kosmetyków koło dworca Delhi
|
|
| autor komentarza: talia |
| data dodania: 2012-01-29 12:31:15 |
treść: Proszę o pomoc osoby obeznane z Delhi i okolicą głównego dworca New Delhi. Lecę do Indii tylko z bagażem podręcznym, po przylocie w okolicach dworca (przed wyjazdem "w teren") chcę zaopatrzyć się w podstawowe kosmetyki typu żel do mycia, szampon do włosów itp. Gdzie coś takiego koło dworca znajdę? Chodzi mi o nazwę jakiegoś marketu i wskazówki, jak go znależć. Z góry dzięki za pomoc. |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: Jadu |
| data dodania: 2012-01-30 11:22:52 |
treść: na przeciwko dworca po zachodniej stronie jest Main Baazar - http://www.globtroter.pl/zdjecia/118534,indie,delhi,delhi,main,baazar.html to jest jeden wielki supermarket : są tam restauracje : http://www.globtroter.pl/zdjecia/85824,indie,new,delhi,main,bazar,garkuchnia.html |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: marcyl |
| data dodania: 2012-01-30 13:00:48 |
treść: niestety nie znalazłem supermarketu , pytałem miejscowych - odsyłali na peryferie , tuk tuki bardzo chętnie mnie zawiozły do supermarketu - ale z antykami więc podejdź do Connaugt Place i na tym rondziu coś powinno być |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: Jadu |
| data dodania: 2012-01-30 20:55:34 |
treść: jejuuu Connaught Place masz ponad kilometr na południe od dworca, Main Baazar = przechodzisz na drugą stronę ulicy i masz sporo "budek" ale trzeba popytać ludzi bo tak to raczej nie znajdziesz...budek nei szukaj bo nie znajdziesz tam nie ma czegoś takiego, ale rozejrzyj się po straganach - w bocznych uliczkach znajdziesz. Jeżeli zależy Ci na markowych kosmetykach to będziesz miała jeszcze w strefie wolnocłowej za raz po kontroli granicznej. Supermarketów w EUROPEJSKIM tego znaczeniu nie ma przy dworcu. poza tym podstawowe rzeczy kupisz nawet na samych peronach w tamtych "budkach" |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: sylviawasielak |
| data dodania: 2012-02-01 13:54:34 |
treść: Supermarketu sie nie spodziewaj ale na przeciwko dworca znajdziesz lokalny bazar i sklepiki zaopatrzone w tzw. szwarc, mydlo i powidlo. Z pewnoscia znajdziesz rzeczy pierwszej potrzeby, nie drogo, jesli zakupisz produkty lokalne- importowane marki sa drozsze |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: zazasta |
| data dodania: 2012-02-02 16:39:09 |
treść: polecam main bazar, na 100% znajdziesz tam tego typu produkty ;) i od dworca jest mega bliziutko. A w dodatku na każdym kosmetyku jest wydrukowana fabrycznie cena! i raczej o tego typu rzeczy sie nie targuje, Polecam kosmetyki indyjskie, lepsze i do tego dużo tańsze ;) szampon ok 60-90 Rs. , a jaśminowy olejek do włosów 10 Rs.! pozdrowionka! |
|
dodaj komentarz
|
|
|
|