Forum dyskusyjne

Birma 2011 - relacja

kategoria podróże po świecie

kraj Myanmar

bigmark dołączył
26.12.2008

bigmark 16:23 | 17.02.2012

Siedzę całymi dniami wpatrując się w monitor i każde utrudnienie wzbudza we mnie odruch niechęci.Wierze na słowo , ze strona jest interesująca i skłoni może kogoś do odwiedzenia tego niewątpliwie interesującego kraju.
Przyjmuję pojednawczy ton za dobra monetę i jesli chodzi o mnie to temat uważam za zakończony.
Pozdrawiam
Marek

zgłoszone do moderacji

Instinct29 dołączył
02.12.2011

Instinct29 15:01 | 17.02.2012

Dobrze sie czytalo, wiecej takich relacji.

zgłoszone do moderacji

Entourager dołączył
16.09.2010

Entourager 12:24 | 17.02.2012

Marku, rozmumiem Twoje uwagi, ale w tym wypadku się z nimi nie zgadzam. Nie tylko dlatego, że takie jest moje widzimisię, ale też dlatego, że wielu znajomych mówiło mi, że zdjęcia na czarnym prezentują się najlepiej, a szary tekst jest wystarczająco widoczny. Również moje rozumienie słowa SPAM jest inne niż Twoje wiec polemiki nie podejmuję. Udało mi się opracować to w jednej wersji. Są tacy, którzy mają stronę w dwóch wersjach, ciągle niedokończoną.

zgłoszone do moderacji

bigmark dołączył
26.12.2008

bigmark 12:08 | 17.02.2012

Po co spamujesz po wszystkich forach , skoro nie przyjmujesz uwag ? Jesli oczekujesz ocen zdjęć czy treści to powinieneś je pokazać w takiej formie, aby to czytelnik był zadowolony , a nie ty sam. Ale nie zamierzam się tu upierać, pewnie to tylko moje zdanie.A przy okazji - dużo lepszą opcją odczytania takich stron jest CTR A_>CTR C->CTR V do Worda. CTR + nie mieści się na ekranie monitora. Samo Ctr A też jest niezłe - białe litery na niebieskim tle.Można też zrobic dwie wersje strony ale skoro to ma być strona tylko dla wybranych to rzeczywiscie szkoda na to czasu.

zgłoszone do moderacji

bigmark dołączył
26.12.2008

bigmark 12:14 | 17.02.2012

Napisałem o kolorze czcionki i tła , o niczym więcej. Twój komentarz jest od czapy.

zgłoszone do moderacji

mario-mil dołączył
21.10.2008

mario-mil 11:39 | 17.02.2012

Entourager nie przejmuj się niepoważnymi uwagami niedowidzącego Kolegi,dzięki za napisaną z pasją relację z Birmy.Nie wszyscy faceci lecą do Azii aby na starość sobie pofolgować.

zgłoszone do moderacji

Entourager dołączył
16.09.2010

Entourager 08:02 | 17.02.2012

Bardzo dziękuję za merytoryczną ocenę zdjęć i treści. Co do formy, pozwolę sobie pozostać przy swoim.

zgłoszone do moderacji

bigmark dołączył
26.12.2008

bigmark 07:59 | 17.02.2012

Najbardziej przyjazna kombinacja to czarne czcionki na czarnym tle, oczy odpoczywają :> Mam nadzieję ,że Admin Globtrotera nie pójdzie w twoje ślady.

zgłoszone do moderacji

Entourager dołączył
16.09.2010

Entourager 19:33 | 16.02.2012

To jedna z najbardziej przyjaznych dla oczu kombinacji. Osobiście nie używam różowej czcionki, więc dlatego wybrałem szarą. Na problemy CTRL+ proponuję.

zgłoszone do moderacji

bigmark dołączył
26.12.2008

bigmark 13:23 | 16.02.2012

Szare czcionki na czarnym tle, zniechęcające...nie można było wymyslec czegoś bardziej przyjaznego dla oczu ?
pozdro
Marek

zgłoszone do moderacji

Entourager dołączył
16.09.2010

Entourager 11:55 | 16.02.2012

Richard Bach powiedział, iż każde marzenie dane jest nam wraz z mocą potrzebną do jego spełnienia. U mnie najpierw pojawiło się marzenie i cierpliwie czekałem na tą moc. A kiedy i ona nadeszła bezlitośnie jej użyłem.

Po 11 miesiącach od powrotu z Birmy udało mi się zakończyć fotorelację z wyprawy i opleść ją tekstem. Wiele osób widziało migawki lub słyszało ode mnie szczątkowe historie. Teraz mogę zaprosić wszystkich na całość:

www.entourager.pl

Tym, którym starczy sił by dobrnąć do końca z góry gratuluję i podziwiam za wytrwałość.
Życzę, by Wasze marzenia spełniły się tak, jak moje.

Pozdrawiam,
Entourager

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl