Forum dyskusyjne
Jak to wyglada na chwile obecna z wizami Wawa wydaje
kategoria podróże po ¶wiecie
kraj Pakistan
Child.Of.Fortune 23:07 | 25.07.2012
bedziemy bardzo wdzieczni za wszelkie przydatne informacje :) takze jesli masz chwile to napisz jak to wygladalona lp chyba widzielismy ten sam watek. juz ludzie pisza ,ze granica znowu otwarta, wiec jestem dobrej mysli...
zgłoszone do moderacji
one 08:40 | 17.07.2012
Załatwiałem wize w Polsce.Z tego co ostatnio (miesi±c) doczytałem na LP forum przej¶cie Iran -Pakistan zostało zamknięte dla ruchu turystycznego. Tego też nożna było się psodziewać.
Poza tym zał±twiałem wize jako¶ 2-3 miesi±ce temu więc w razie czego służe informacjami.
zgłoszone do moderacji
Child.Of.Fortune 14:43 | 18.05.2012
No wlasnie, chcemy pojechac slynna ladowa trasa do Indii, najwiekszym problemem z tego co wiem jest wiza do Pakistanu... Czy kto uzyskal takowa w ostatnim czasie? Rozumiem , ze nie ma mozliwosci nabycia jej w Iranie ani w Turcji, ale jak sie sprawy maja z Polska ambasada? Funkcjonuje w ogole cos takiego jak wiza np tranzytowa? Pozdro! :)
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie PAKISTAN
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.