Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

PORTUGALIA > CZY KTOS MA OCHOTE W NASTEPNYM ROKU NA PODROZ DO LIZBONY > forum, porady i informacje

temat: CZY KTOS MA OCHOTE W NASTEPNYM ROKU NA PODROZ DO LIZBONY?
autor komentarza: doorta
data dodania: 2008-06-07 11:08:31
treść:
Witam,poszukuje osob,ktore maja zamiar odwiedzic Portugalię.Interesuje mnie w szczególności Lizbona.Chetnie przylącze sie do osób ,ktore planuja tam jechac w następnym roku.dorota.lewinska@wp.pl.dziekuje za kontakt.
dodaj komentarz
autor komentarza: wojdiv
data dodania: 2008-06-10 00:11:59
treść:
Witaj!! Ja mam ochotę, ale w tym roku :-) planuję w połowie lipca wystartować i póki co jest nas tylko dwoje w samochodzie no i trzecia osoba jeszcze do końca nie zdecydowana więc jkaby tak co to mozemy pomyśleć ;-)
pozdrawiam!!
dodaj komentarz
autor komentarza: Mariusz29
data dodania: 2009-05-18 00:34:32
treść:
Razem ze swoją dziewczyną ruszamy do Portugalii i Hiszpanii z początkiem września. Fajnie byłoby ruszyć w te rejony na w dwa auta, bo zawsze to raźniej.
dodaj komentarz
autor komentarza: doorta
data dodania: 2009-05-24 17:41:25
treść:
Witam,początek wrzesnia ,nie wiem.
Znajomi umowili sie ze mna w sierpniu na wyjazd do Rumunii,no i teraz będzie mi żal Portugali.
2 wyjazdy obok siebie nie udza mi sie organizacyjnie.
Badzmy w kontakcie,moze jeszcze cos sie zmienic.

pozdrowienia z Lublina
dorota
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]