Forum dyskusyjne
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:

wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek | posty od najnowszych

Chcę stworzyć ekipę ludzi gotowych do wspólnego wyjazdu 2-3 razy do roku > forum, porady i informacje

temat: Chcę stworzyć ekipę ludzi gotowych do wspólnego wyjazdu 2-3 razy do roku
autor komentarza: rose
data dodania: 2008-07-04 18:47:30
treść:
Chcę stworzyć ekipę ludzi gotowych do wspólnego wyjazdu 2-3 razy do roku, ludzi aktywnych w wieku 40 -50 lat ( z pewną tolerancją, raczej niezależnych finansowo- choć i tu można się dostosować), którzy preferują czynny wypoczynek od leżenia na plaży - które wpędza mnie w nastrój samobójczo- maniakalno- depresyjny! Swoje już na plaży przeleżałam i wystarczy. Tak więc w tym roku albo wyjadę na wakacje na których nie będę się nudzić albo zostaję w domu.
Z chęcią też dołączę do takiej grupy, jeśli taka jest. Lubię kontakty z ludźmi i jestem tolerancyjna. Pomogę też komuś w stworzeniu takiej grupy i zaplanowaniu wyjazdów. Celem tego postu nie jest zawieranie przygodnych znajomości ale zorganizowanie ekipy na wypady.
dodaj komentarz
autor komentarza: Jacky
data dodania: 2008-07-05 09:40:37
treść:
Bardzo interesujacy pomysł ! Tak samo jak Ty wolę aktywne przemierzanie coraz to nowych miejsc, dostosowywanie się do warunków na miejscu, korzystanie na miejscu zarówno ze słońca , wody czy kuchni ale także ze zdobyczy kultury. Żadnego smażenia się na plaży i zwiedzania hoteli:) Jeździłem na razie po Europie ale planuję dalej, dużo dalej...Pozdrawiam.
dodaj komentarz
autor komentarza: Amaranta
data dodania: 2008-07-06 15:52:31
treść:
Chętnie dołączę do takiej grupy. Nie wiem czy dam radę 2-3 razy do roku gdzieś wyjechać i nie każdy termin jest dla mnie możliwy. Nie mam żadnego doświadczenia w samodzielnym podróżowaniu ale szybko się uczę. Poznałam już jedną super osobę na tym forum i mam nadzieję w przyszłości na wspólny z nią wyjazd. Mam już dosyć zorganizowanych wyjazdów i chcę spróbować czegoś bardziej interesującego.
Pozdrawiam
dodaj komentarz
autor komentarza: madras5678
data dodania: 2008-07-06 22:28:18
treść:
Jestem chętny. Tak trudno znależć dziś ludzi z pasą podróżowania, tak przed siebie, bez biura podróży. Trochę pojeżdziłem już po świecie, jestem niezależny finansowo. Może uda się nam zorganizować grupę osób, którym jeszcze ciągle mało.
POzdrawiam
dodaj komentarz
autor komentarza: doorta
data dodania: 2008-07-07 16:32:19
treść:
Witam,poszukuję odpowiedzialnych ludzi,ktorzy lubią zwiedzac swiat i okolice-blizsze i dalsze.Dopisz mnie do grupy.Jesli już jest jakis pomyslowy wyjazd to może sie przyłączę.
moj emil:dorota.lewinska@wp.pl
dodaj komentarz
autor komentarza: tintin
data dodania: 2008-07-07 19:07:43
treść:
witam
jeśli jest miejsce w tej grupie dla 35 latka to chętnie pisałbym się na jedną z tych 3 wypraw w roku.
możesz mnie wpisać na listę chętnych.
czekam na jakieś bliższe informacje w sprawie spotkania grupy...
pozdrawiam
Marcin
dodaj komentarz
autor komentarza: markoo
data dodania: 2008-07-07 21:25:46
treść:
Witam !
Macie racje nie jest łatwo znaleźć ludzi na wyjazd o podobnych zainteresowaniach, dysponujących wolnym czasem i niezależnych finansowo. My podobnie jak w wyżej wymienionym ogłoszeniu poznaliśmy się na globtroterze powstała świetna grupa - jeśli mogli byśmy w czymś pomóc lub doradzić służymy pomocą . Jeśli macie ochotę dowiedzie się więcej o naszej grupie i podróżach zapraszamy na stronę www.globalpenetrator.pl
dodaj komentarz
autor komentarza: rose
data dodania: 2008-07-08 17:37:11
treść:
Rzeczywiście stworzenie takiej grupy do wyzwanie. Zinteresowanie jest spore, wszyscy sie deklarują ale z realizacja gorzej. Obejrzałam waszą stronę i widzę podobienstwa jesli chodzi o sklad grupy - stali czlonkowie to sami faceci ani jednej kobiety ! Dlaczego ? Drogie koleżanki - więcej odwagi z zdecydowania!!!!! please.
dodaj komentarz
autor komentarza: WeeN
data dodania: 2008-07-08 18:50:23
treść:
Witam. A ja chętnie bym stworzył grupę ludzi do wspólnych podróży pociągami-legendami, takich jak kolej transsyberyjska, transmandżurska, kolej w Peru, w Szwajcarii i Austrii, Orient Express itp...
dodaj komentarz
autor komentarza: Bintuprik
data dodania: 2008-07-08 20:41:19
treść:
bardzo bym chciała się dołaczyć ale mam jeszcze za mało lat a z finansami ostatnio kiepsko..jak to sie zmieni dam znac:) pomysł jest swietny!
dodaj komentarz
autor komentarza: markoo
data dodania: 2008-07-09 00:36:29
treść:
rose - temat kobiet padł i jest obecnie druga grupa . Do ameryki środkowej jedziemy na dwie grupy, ponieważ jedna to by była za wielka banda. Więc od niedawna są już dziewczyny w naszym składzie - pełnoprawnymi członkami będą po powrocie z wyprawy :)
dodaj komentarz
autor komentarza: marek.kos
data dodania: 2008-07-09 12:58:42
treść:
Ja jestem chętny. Jeśli ktoś coś ciekawego zorganizuje i będzie brakować uczestnika, możecie dać znać. Ale interesują mnie raczej krótkie wyprawy do 2 tygodni. Mogę uczestniczyć też w części wyprawy.
dodaj komentarz
autor komentarza: FokaSzara
data dodania: 2008-07-09 15:49:19
treść:
Wez mnie! mnie wez! tu jestem! i nawet nie bede pytac czy daleko jeszcze!
bardzo chetnie sie dolacze. pomysl jest swietny. a granice wiekowe jeszcze lepsze!
dodaj komentarz
autor komentarza: Bo1
data dodania: 2008-07-09 22:12:51
treść:
ja chetnie dolacze - stala ekipa, stala ekipa, ale czasem dobrze raz na jakis czas cos zmienic - tym bardziej, ze u mnie nie zawsze wszyscy mamy chec jechac w tym samym kierunku. Pozdrawiam :)
dodaj komentarz
data dodania: 2008-07-09 22:12:39
treść:
ja chetnie dolacze - stala ekipa, stala ekipa, ale czasem dobrze raz na jakis czas cos zmienic - tym bardziej, ze u mnie nie zawsze wszyscy mamy chec jechac w tym samym kierunku. Pozdrawiam :)
dodaj komentarz
data dodania: 2008-07-09 22:12:28
treść:
dodaj komentarz
data dodania: 2008-07-09 22:15:07
treść:
przepraszam, ale dorwalam dziwny sprzet (co nie zaczy, ze moj entuzjazm jest mniejszy:), ale nie bardzo wiem jak usunac nadmiar wypowiedzi...
dodaj komentarz
autor komentarza: Mike30
data dodania: 2008-07-10 09:54:44
treść:
Zglaszam akces - choc nie wiem czy 3 razy do roku bedzie mozliwe
dodaj komentarz
autor komentarza: wbaska1
data dodania: 2008-07-21 21:30:32
treść:
Witamy , jesteśmy zainteresowani "STWORZENIEM",para 45cio latków ze Starogardu Gdańskiego Prosimy pisać na wbaska1@op.pl
dodaj komentarz
autor komentarza: jagoda2794
data dodania: 2008-07-22 00:40:11
treść:
Pomysł bardzo mi się podoba -chętnie się dołączę z mężem i synem
jwisniowska1@tlen.pl
dodaj komentarz
autor komentarza: monikaszy
data dodania: 2008-11-09 19:19:54
treść:
hej a do tej ameryki srodkowej to kiedy jedziecie? bo ja tez jade tylko, ze dopierow przyszlym roku. i w ogole to prosze mnie zapisac do grupy. w zeszlym roku objechala swiat dookola sama a w przyszlym znow sie wybieram - do ameryki. dziewczyna 34 lata
dodaj komentarz
autor komentarza: willy1155
data dodania: 2008-11-22 18:25:33
treść:
Rose wpisz mnie koniecznie.Nie mam z kim wyruszyć,a nosi mnie strasznie.W grupie zawsze rażniej.Z czasem różnie bywa(obowiązki),ale kilka razy w roku pewnie da radę.Czekam na wiadomości skorpion1155@wp.pl
dodaj komentarz
autor komentarza: teddy320 (konto zablokowwane)
data dodania: 2008-11-22 22:18:19
treść:
Ja tez ,pozwolicie ,ze zglosze swoj skromny akces na te wyprawy.Moj e-mail -thadeus320@yahoo.co.uk
dodaj komentarz
autor komentarza: bodzio051
data dodania: 2008-11-23 11:52:53
treść:
Witam co prawda mam 58 lat ale całkowicie sprawny dość dużo podrożowałem po dalszych i bliższych krajach oczywiście trampingowo z wielk przyjemnością sie przyłącze do takiej grupy Bodzio 051
dodaj komentarz
autor komentarza: megi5555
data dodania: 2008-11-23 21:49:12
treść:
po tym jak sie tu narzucasz teddy320, he he, jestes chyba, he he, ostanią osobą, he he, z którą rose chcialaby gdzies, he, he, pojechac, he, he.
dodaj komentarz
autor komentarza: Akinom
data dodania: 2008-11-24 02:59:57
treść:
Droga Megi5555. Dziewczyna dala haslo, ludzie odpisuja, a Ty wylatujesz ni z gruchy ni z pietruchy ze ktos sie narzuca. Facet milo i grzecznie odpowaida na chec przylaczenia sie.
Wez sie zastanow zanim cos napiszesz i naciniesz DODAJ.
dodaj komentarz
autor komentarza: anag
data dodania: 2008-11-24 07:49:52
treść:
Droga Akinom. Megi5555 mial wszelkie powody odpisac w sposob jaki odpisal - gdybys sledzila co sie dzieje na forum, wiedzialabys dokladnie z czego to wynika i ze nie byl to absolutnie "wylot ni z gruchy ni z pietruchy".

Malo tego - gdybys sledzila co sie dzieje na forum, zaloze sie ze Twoja riposta na ta "mila i grzeczna odpowiedz" bylaby duzo ostrzejsza - pozdrawiam:))

PS. Zastanowilam sie 3 razy przed nacisnieciem DODAJ;)
dodaj komentarz
autor komentarza: lukrowy
data dodania: 2008-12-15 22:08:42
treść:
Czesc

Zobacz do Wyszukiwarki Osób na stronie ww.OLNEO.pl

Ta szukają się tylko na wspólne wyjazdy

Pzdr!
dodaj komentarz

Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]