| |
wszystkie wątki |
wątki bez odpowiedzi
|
dodaj nowy wątek
| posty od najnowszych
Chcę stworzyć ekipę ludzi gotowych do wspólnego wyjazdu 2-3 razy do roku > forum, porady i informacje
| |
|
| temat: Chcę stworzyć ekipę ludzi gotowych do wspólnego wyjazdu 2-3 razy do roku
|
|
| autor komentarza: rose |
| data dodania: 2008-07-04 18:47:30 |
treść: Chcę stworzyć ekipę ludzi gotowych do wspólnego wyjazdu 2-3 razy do roku, ludzi aktywnych w wieku 40 -50 lat ( z pewną tolerancją, raczej niezależnych finansowo- choć i tu można się dostosować), którzy preferują czynny wypoczynek od leżenia na plaży - które wpędza mnie w nastrój samobójczo- maniakalno- depresyjny! Swoje już na plaży przeleżałam i wystarczy. Tak więc w tym roku albo wyjadę na wakacje na których nie będę się nudzić albo zostaję w domu.
Z chęcią też dołączę do takiej grupy, jeśli taka jest. Lubię kontakty z ludźmi i jestem tolerancyjna. Pomogę też komuś w stworzeniu takiej grupy i zaplanowaniu wyjazdów. Celem tego postu nie jest zawieranie przygodnych znajomości ale zorganizowanie ekipy na wypady. |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
| temat: Chcę stworzyć ekipę ludzi gotowych do wspólnego wyjazdu 2-3 razy do roku
|
|
| autor komentarza: Jacky |
| data dodania: 2008-07-05 09:40:37 |
treść: Bardzo interesujacy pomysł ! Tak samo jak Ty wolę aktywne przemierzanie coraz to nowych miejsc, dostosowywanie się do warunków na miejscu, korzystanie na miejscu zarówno ze słońca , wody czy kuchni ale także ze zdobyczy kultury. Żadnego smażenia się na plaży i zwiedzania hoteli:) Jeździłem na razie po Europie ale planuję dalej, dużo dalej...Pozdrawiam. |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: Amaranta |
| data dodania: 2008-07-06 15:52:31 |
treść: Chętnie dołączę do takiej grupy. Nie wiem czy dam radę 2-3 razy do roku gdzieś wyjechać i nie każdy termin jest dla mnie możliwy. Nie mam żadnego doświadczenia w samodzielnym podróżowaniu ale szybko się uczę. Poznałam już jedną super osobę na tym forum i mam nadzieję w przyszłości na wspólny z nią wyjazd. Mam już dosyć zorganizowanych wyjazdów i chcę spróbować czegoś bardziej interesującego.
Pozdrawiam |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: markoo |
| data dodania: 2008-07-07 21:25:46 |
treść: Witam !
Macie racje nie jest łatwo znaleźć ludzi na wyjazd o podobnych zainteresowaniach, dysponujących wolnym czasem i niezależnych finansowo. My podobnie jak w wyżej wymienionym ogłoszeniu poznaliśmy się na globtroterze powstała świetna grupa - jeśli mogli byśmy w czymś pomóc lub doradzić służymy pomocą . Jeśli macie ochotę dowiedzie się więcej o naszej grupie i podróżach zapraszamy na stronę www.globalpenetrator.pl |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: rose |
| data dodania: 2008-07-08 17:37:11 |
treść: Rzeczywiście stworzenie takiej grupy do wyzwanie. Zinteresowanie jest spore, wszyscy sie deklarują ale z realizacja gorzej. Obejrzałam waszą stronę i widzę podobienstwa jesli chodzi o sklad grupy - stali czlonkowie to sami faceci ani jednej kobiety ! Dlaczego ? Drogie koleżanki - więcej odwagi z zdecydowania!!!!! please. |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: megi5555 |
| data dodania: 2008-11-23 21:49:12 |
treść: po tym jak sie tu narzucasz teddy320, he he, jestes chyba, he he, ostanią osobą, he he, z którą rose chcialaby gdzies, he, he, pojechac, he, he. |
|
dodaj komentarz
|
|
|
| |
|
|
|
| autor komentarza: anag |
| data dodania: 2008-11-24 07:49:52 |
treść: Droga Akinom. Megi5555 mial wszelkie powody odpisac w sposob jaki odpisal - gdybys sledzila co sie dzieje na forum, wiedzialabys dokladnie z czego to wynika i ze nie byl to absolutnie "wylot ni z gruchy ni z pietruchy".
Malo tego - gdybys sledzila co sie dzieje na forum, zaloze sie ze Twoja riposta na ta "mila i grzeczna odpowiedz" bylaby duzo ostrzejsza - pozdrawiam:))
PS. Zastanowilam sie 3 razy przed nacisnieciem DODAJ;) |
|
dodaj komentarz
|
|
|
|