Forum dyskusyjne
szukamy grupy osób na wspólny wyjazd
kategoria tanie podróżowanie
kraj Chorwacja
[konto usuniete] 19:35 | 04.04.2013
Ja wła¶nie zorganizowałam mojej klasie wycieczkę do Pragi, i polecam firmę transportow± www.automagik.pl
zgłoszone do moderacji
Heyerdal 10:05 | 02.04.2013
Ahoj!Proponuje szukać w¶ród cromaniaków
www.cro.pl
pozdrawiam i powodzenia
Lech
zgłoszone do moderacji
usunięty/nieznany 22:56 | 01.04.2013
Ja ostatnio dostałem 10% zniżki kupuj±c ubezpieczenie WARTA TRAVEL DIRECT, podaj±c kod promocyjny: WARD01656000https://wartadirect.pl/
zgłoszone do moderacji
standryk 10:18 | 15.02.2012
WitamJeste¶my ( 50l ) par± lubi±c± podróże, zwiedzanie i leniuchowanie na plaży
Trzy lata wstecz byli¶my również samochodem w Chorwacji południowej w Gradacu. Zwiedzili¶my Dubrownik Ston, Ba¶ka Woda, Makarska byli¶my w Bo¶ni w Mostarze i kilki innych miejscowo¶ciach. Jad±c wybrzeżem zatrzymali¶my się celem zwiedzenia (na krótko) Omi¶, Split, Torgi, Zadar, Senj, Jeziora Plitwickie Wyjazd z Łodzi ok. 1wrzesinia 2012r na dwa tygodnie samochodem . Planujemy przejazd między innymi przez Słowenię gdzie chcemy zobaczyć jezioro Bled i jaskinie Postojnsk± docelowo planujemy zwiedzić Istrię i północn± czę¶ć Chorwacji.może wyspy Cres, Krk, Pag. Jeste¶my otwarci na wspólne uzgodnienie trasy przejazdu i pobytu Do szczę¶cia brakuje nam towarzystwa, może kto¶ chciałby się do nas przył±czyć, miło jest delektować się kaw± , piwem czy czym¶ mocniejszym w doborowym towarzystwie.a także bezpieczniej jest podróżować w większej grupie, w kilka samochodów.
Kontakt : videofilmowanie@wp.pl
enigmazb@wp.pl
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki tanie podróżowanie CHORWACJA
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.