Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: 6000-tysieczniki w zasięgu ręki |
| autor komentarza: izaschiza |
| data dodania: 2012-07-16 14:13:52 |
| treść: Gdy pytałam w Ktm o cenę na Island Peak zaśpiewano mi prawie 1000 USD za osobę przy wyprawie na dwie osoby z przelotem Ktm-Lukla-Ktm. Gdyby było więcej osób byłoby taniej, bo część kosztów to cena jednorazowa. Oczywiście to była pierwsza cena, bez targowania, zapytałam tylko tak, dla orientacji. Czy można zapytać ile cię kosztowały trzy piki? Próbowałam sama zdobyć permity i samodzielnie wybrać się na wybrane 6-tysięczniki, ale się poddałam, bo mi cały czas kłody pod nogi rzucali w formie kolejnych wymagań. Nepalczycy żyją z gór i chronią mocno swoje źródło zatrudnienia... Ma ktoś może pomocne doświadczenia w samodzielnych wyprawach powyżej 6 tysia? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.