/ / FINLANDIA > Szukam pomocy osób które były kiedykolwiek Finlandii i znają temat choć troszkę > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Szukam pomocy osób które były kiedykolwiek Finlandii i znają temat choć troszkę

kategoria podróże po świecie

Dorka Ka dołączył
19.04.2017

Dorka Ka 09:43 | 19.04.2017

Dzień dobry!

Za nic w świecie nie chcę Państwa spamować, ważny jest natomiast dla mnie fakt, że przygotowuję się do pracy magisterskiej, w której chcę poruszyć temat atrakcyjności Finlandii jako destynacji turystyki aktywnej. Wyniki moich badań na pewno wzbogaciłyby osoby, które były w Finlandii chociaż raz lub mają jakiekolwiek pojęcie na temat tego kierunku. Czy ktoś z Państwa zechciałby mi pomóc?

Potrzebuję przynajmniej z 50 takich osób, na razie udało mi się zebrać kilkanaście. Ankieta nie powinna zająć więcej, niż zaledwie kilka minut.

Dorka Ka dołączył
19.04.2017

Dorka Ka 10:57 | 19.04.2017

https://goo.gl/forms/TpbqXNQY7TeY8Ooc2

paweł.p dołączył
01.05.2014

paweł.p 16:09 | 19.04.2017

>Dzień dobry!
>
>Za nic w świecie nie chcę Państwa spamować, ........

ciekawe, bo bardzo oryginalna ta ankieta, tyle informacji osobistych "*wymaganych (-:" i niezbędnych dla zrozumienia atrakcyjności Finlandii, oczywiście przypadkowo połączonych z kontem googla. Życzę powodzenia w szukaniu 50 naiwniaków.... chociaż, właściwie to niewiele już mnie zdziwi.

Dorka Ka dołączył
19.04.2017

Dorka Ka 16:22 | 19.04.2017

O jakich informacjach Pan mówi?

paweł.p dołączył
01.05.2014

paweł.p 18:22 | 19.04.2017

Nie żartuj Dorka. mail, konto w google, wiek, wykształcenie, status zawodowy, zarobki!, aktywność, zainteresowania? Brakuje jeszcze tylko orientacji seksualnej i numeru konta. Takie dane w ankietach zawsze są dobrowolne. Jeżeli to nie jest ściema (w co wątpię) to wyjątkowo niezręcznie to skonstruowałaś.

Dorka Ka dołączył
19.04.2017

Dorka Ka 19:17 | 19.04.2017

Nie wiem ile ankiet do pracy magisterskiej wypełniałeś, ale z tego co się orientuję to są to wymagane dane - zwłaszcza jeśli robię badania wśród nieznanych mi osób. Nie ma zapytania o zarobki! Konieczność zalogowania się do konta była ustawiona nieświadomie, już zostało poprawione. O mail proszę po to, aby osoby nie dublowały się w odpowiedziach a wypełniły ankietę jednokrotnie, poza tym chciałabym mieć możliwość podziękowania za poświęcony czas, a także poinformowania zainteresowanych o ewentualnych wynikach. Wszystkie pytania zostały skonstruowane celowo pod temat pracy magisterskiej i współczuję Ci, że jesteś tak bardzo nieufny i podejrzliwy. Ankieta jest dobrowolna i kieruję tu jedynie ogromną prośbę do osób, które zechciały by pomóc.
W razie pytań zawsze jestem do dyspozycji.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2023 Globtroter.pl