Forum dyskusyjne
JAK ZNALEZC TANI LOT NA KUBĘ
kategoria podróże po świecie
kraj Kuba
tula 16:55 | 30.09.2017
Witajcie, mam pytanie. W lutym wybieram się na Kubę.Czy możecie poradzić jak najtaniej znaleźć bilet na Kubę? Szukam prze skyscannery itp, ale będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. Z góry dziękuję! Monika
żeglarz 10:20 | 01.10.2017
Możesz sprawdzić jakie linie latają na interesujące Cię lotnisko i sprawdzać na ich stronach. Możesz sprawdzać loty czarterowe.
Fingertom 22:54 | 15.12.2017
>DziękiSprobuj EUROWINGS, loty z Koloni/ Bonn oz, CGN. do koln Rayaner.
LUB
NORWEGIAN z Oslo do Maiami , delej DELTA. do Habana,
w obydwu obcjach ze znacznym wyprzedzeniem powinnas w tysiacu sie zamknac,
lecialem eurowigs za 870 zl. z hav- cgn . 79, cgn wmi. modlin. w czerwcu br,
Pulce 15:05 | 02.10.2017
Ja w wakacje tanio polecialam do Varadero z Tui czarterem. 1800 zl na 2 tygodnie. Na luty maja na 10 dni za ok 2299zl. Ceny czesto spadaja przed wylotem. Lot jest wygodny bo bezposrednio z Warszawy.
tula 11:38 | 04.10.2017
Dzięki, właśnie się zastanawiam czy czekać do ostatniej chwili żeby spadły?
jhet 21:42 | 03.10.2017
Czarter Tui albo Rainbow, ale trzeba kupować tuż przed odlotem, wtedy są niskie ceny (np. 1-2 tygodnie przed wylotem). Za ok. 1600-1800zł w dwie strony.
żeglarz 23:22 | 04.10.2017
Jeśli masz elastyczny termin czekaj do ostatniej chwili, najwyżej polecisz kilka dni później ale jeśli stały termun kupuj wcześniej bo może się okazać, że nie ma biletów.
senia 23:51 | 03.10.2017
Jatairfly z Brukseli sprawdzaj. Dodatkowo biblia taniego latania na fb. Powodzenia.
atagaja 18:00 | 04.10.2017
Ja szukałam i przez wyszukiwarki i bezpośrednio na stronach linii lotniczych. Zdecydowałam się w końcu przez momondo.pl, ale wylot mam z Kopenhagi przez Toronto do Hawany - cena niecałe 1700 zł./os.
advisorylyrics 17:22 | 07.01.2018
>Witajcie, mam pytanie. W lutym wybieram się na Kubę.>Czy możecie poradzić jak najtaniej znaleźć bilet na Kubę? Szukam prze skyscannery
>itp, ale będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. Z góry dziękuję! Monika
Też lecę w lutym. Do zobaczenia :D