Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Sprawa dotycząca |
| autor komentarza: kaczma |
| data dodania: 2010-11-07 01:55:39 |
| treść: Kilka słów ode mnie , nie wiele pisałem, ponieważ otworzyłem to forum i nie wypadało pisać mojej opini na początku. Zainteresowanie rośnie , chociań możemy tylko liczyć na aktywnych z ich opiniami i nie jest takich wielu. Jeżeli chodzi o mnie to jestem za zmianą , 5 zdjęć na dzień byłoby najbardziej właściwe dla każdego , myślę że z czasem to zawsze można byłoby zmiejszyć lub zmienić. Na Globtroter jest ponad 65 tys. zdjęć jeśli się nie mylę. Myślę że jakość powinna być ważniejsza niż ilość , nie wiem kto jest w stanie przeglądnąć taką ilość zdjęć. Zmiejszenie limitu byłoby jedną z wielu inicjatyw , które mogłyby wpłynąć na polepszenie jakości zdjęć , te inne inicjatywy zostawiam dla Admn. Mniej zdjęć to większa różnorodność i wybór , jest ciekawiej oglądać i oceniać zdjęcia z różnych stron świata niż mieć serię z jednego miejsca w takiej ilości , jaką mamy w obecnej chwili. Nie dotyczy to tych którzy wchodzą na Globtroter raz w miesiącu. Myślę że większość jest za zmianą , czekam na więcej wypowiedzi , trzymajmy się jakkolwiek tego tylko tematu. Pod koniec następnego tygodnia chciałbym Admn. o zajęcie ich opini i stanowiska wobec tej sprawy. Powodzenia |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.