Forum dyskusyjne
koleja do Bishkeku
kategoria tanie podróżowanie
kraj Kirgizja
peyotl27 18:51 | 04.06.2014
CzescWszędzie szuka jakies angielsko jezycznej strony, na ktorej moglbym kupic online bilety kolejowe na trasach:
# LWOW - KIJÓW
# KIJOW - ORENBURG
# ORENBURG - BISHKEK
CZY KTOS COS WIE W TYM TEMACIE?
SERDECZNIE POZDRAWIAM
[konto usuniete] 21:29 | 04.06.2014
http://www.poezda.net/en/index kiedyś działała
peyotl27 13:48 | 05.06.2014
ciekawe czemu nie dziala?i tak jest z wiekszoscia stron. jeszcze sie nie dokopalem do dzialajec strony.
peyotl27 13:53 | 05.06.2014
eureka! Dziala ta stronka ale tylko z tymi hierogrifami, ktorych nie znam. Dzieki za wskazowke! jakos sprobuje sobie poradzic przy uzyciu translatora.
[konto usuniete] 17:20 | 05.06.2014
na głównej stronie, po prawej jest żółty kadrat 'ukrainian railways' - działa;dziwne bo strona działa we lwowie, choć tam jest stan niby wojny, polacy wpuścili hakerów żeby ukraińcom pomóc w niesprzedawaniu biletów do rosji; spróbuj przez bialoruś do moskwy a dalej jakiś samolocik do biszkeku, na tamtą trasę w wagonie trzeba mieć zdrowie, fakt nic mi nie ukradli, nie otrułem się żadnym żarciem
zdrowia
[konto usuniete] 17:27 | 05.06.2014
na żółtym kwadracie lecą pociagi do moskwy, przez rewolucyjny kiev pass, aż dziwzdrowia
peyotl27 02:50 | 06.06.2014
Kolejny raz dzieki za drogocenna wskazowke. Tych (rus)tuskich kompletnie popierdolilo. Krzycza sobie 900zl za pociąg z Moskwy do Bishkeku. A ja zlazlem samolot w tej cenie- ten sam odcinek. Rano sprawdze poloczenie kolejowe Białoruś - Moskwa.Zdrówka
Wiem dobrze jak to z nimi bywa. Bywalem na wschodzie :-)
Ps. Zastanawiam sie czy moze przez Turcje nie pojechac/poleciec.
peyotl27 16:38 | 06.06.2014
opracowałem plan podrózy z Dębicy do Bishkeku za jedyne 1000zl i tylko z 8 przesiadkami samochod/autobus/metro/kolej/samolotzapowiada sie ciekawa podóż
wyjazd 12lipca - ktos chetny?