/ / AUSTRALIA > Rodzinna podróż życia > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Rodzinna podróż życia

kategoria tanie podróżowanie

Hardkor dołączył
06.11.2015

Hardkor 21:23 | 06.11.2015

Szukam ubezpieczenia dla całej rodziny, nowy rok planujemy spędzić w Australii. Podróż życia. Boimy się trochę o nasze bezpieczeństwo w kwestii wypadku etc. Czy polecacie jakieś fajne ubezpieczenie? To w Biurze podróży to jakaś kpina 50 % ceny wyjazdu....

Edgarek dołączył
16.08.2008

Edgarek 08:59 | 07.11.2015

>Szukam ubezpieczenia dla całej rodziny, nowy rok planujemy spędzić w Australii.
>Podróż życia. Boimy się trochę o nasze bezpieczeństwo w kwestii wypadku etc. Czy
>polecacie jakieś fajne ubezpieczenie? To w Biurze podróży to jakaś kpina 50 % ceny
>wyjazdu....

Chciałbym, żeby mój wyjazd kosztował dwa razy tyle co ubezpieczenie. Wczoraj zapłaciłem niecałe 200 złotych za dwa tygodnie.
A poważnie - zacznij od tego na jak długo jedziesz, bo koszt jest zależny od czasu. Poza tym pamiętaj, że zazwyczaj tanie ubezpieczenia mają sporo ograniczeń i wyłączeń.

Hardkor dołączył
06.11.2015

Hardkor 12:44 | 10.11.2015

>>Szukam ubezpieczenia dla całej rodziny, nowy rok planujemy spędzić w Australii.
>>Podróż życia. Boimy się trochę o nasze bezpieczeństwo w kwestii wypadku etc. Czy
>>polecacie jakieś fajne ubezpieczenie? To w Biurze podróży to jakaś kpina 50 % ceny
>>wyjazdu....
>
>Chciałbym, żeby mój wyjazd kosztował dwa razy tyle co ubezpieczenie. Wczoraj
>zapłaciłem niecałe 200 złotych za dwa tygodnie.
>A poważnie - zacznij od tego na jak długo jedziesz, bo koszt jest zależny od czasu.
>Poza tym pamiętaj, że zazwyczaj tanie ubezpieczenia mają sporo ograniczeń i
>wyłączeń.
>

2 tygodnie :) Znalazłem już :) Zgubiłem sie ostatnio w "internetach" przy okazji załatwiania stypendium dla "najstarszej", i trafiłem na program Karty Dużej Rodziny, poszperałem trochę i w LINK4 z tym programem wyszlo mi -15%. Ale nie będe ukrywał że jestem ciut ciut głupi ze wzgledu ze miesiac temu wykupiłem tam OC/AC i ok.100zł poszło w piach:( I tu lipka....

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl