/ / WIETNAM > Wietnamskie Dongi w Warszawie > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Wietnamskie Dongi w Warszawie

kategoria polecam

kraj Wietnam

Pionderro dołączył
24.07.2015

Pionderro 03:56 | 07.06.2016

witam

jeśli kogoś zainteresuje temat to pozwolę sobie wrzucić telefon do jednego kantoru w Warszawie. To nie żadna reklama, po prostu korzystam z niego przed każdym wyjazdem i jeszcze mnie facet nie zawiódł. Nie wiem skąd facet ma takie egzotyczne waluty i nie bardzo mnie to interesuje ale jest dobry! Przygotowując się do wyjazdu Kambodża Wietnam, jak zwykle zadzwoniłem powidziałem co mi potrzeba. Pan odrazu powiedział żeby głowy sobie nie zawracać z kambodżańską walutą bo tam wiodącą jest $. co do wietnamskiej spytał za ile ma przygotować?

powtarzam tto nie reklama i nie jest to mój znajomy. Pytając po kantorach w Warszawie nikt nie miał dongów a on tak. Podobnie było z indonezyjską walutą.

adresu dokładnie nie znam ale przy skrzyżowaniu Świętokrzyskiej i Emilii Plater w takich pawilonach

Kantor komórka- 608499835

pozdrawiam Piotrek

Edgarek dołączył
16.08.2008

Edgarek 21:14 | 07.06.2016

Dla niezorientowanych - w Wietnamie równie dobrze płaci się dolarami jak w Kambodży.

plecakowicz dołączył
13.06.2016

plecakowicz 13:26 | 14.06.2016

W Birmie zresztą również przyjmują dolary, np. w hotelach. Nie wiem jednak czy we wszystkich.

Pionderro dołączył
24.07.2015

Pionderro 20:15 | 14.06.2016

Napewno macie rację. Ale weźcie pod uwagę że lokalsi mają swój kurs. I jest on bardzo różny. Ja ciesze się że kupiłem dongi. płacę w ich walucie zgodnie z kursami obecnie obowiązującymi. poza tym nie musze dwa razy tracic na wymianie.
Ludzie nie wrzuciłem tu posta dla reklamy. jeśli ktoś będzie chciał to skorzysta, nie to jego sprawa. Wszyscy wiemy że dolarem i euro zapłacicie wszędzie. Tylko po jakim kursie?
Jeśli kogoś stać i lubi przepłacić...? ok

Pionderro dołączył
24.07.2015

Pionderro 20:15 | 14.06.2016

Napewno macie rację. Ale weźcie pod uwagę że lokalsi mają swój kurs. I jest on bardzo różny. Ja ciesze się że kupiłem dongi. płacę w ich walucie zgodnie z kursami obecnie obowiązującymi. poza tym nie musze dwa razy tracic na wymianie.
Ludzie nie wrzuciłem tu posta dla reklamy. jeśli ktoś będzie chciał to skorzysta, nie to jego sprawa. Wszyscy wiemy że dolarem i euro zapłacicie wszędzie. Tylko po jakim kursie?
Jeśli kogoś stać i lubi przepłacić...? ok

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl