Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: problemy techniczne |
autor komentarza: tommy#1 |
data dodania: 2008-08-21 15:18:06 |
treść: Mam male problemy techniczne. Chcialem zapytac, czy tylko ja, czy rowniez u kogos to sie zdarza - zanim zglosze do admina :) a wiec... 1. Wylogowuje mnie samoczynnie przy zmianie dzialow, przy ponownej probie zalogowania wyskakuje mi czasami - nie zawsze - komunikat konflikt IP - nie wiem czy to ma ze soba cos wspolnego, ale chyba nie przypadek, ze jak wyskakuje, to wlasnie wtedy 2. mam rozna srednia ocen na roznych podstronach 3. jedne zdjecia sporo traca na jakosci przy wrzucaniu, inne nie Moze ktos ma inne uwagi, prosze dopisac, admin bedzie mial liste :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.