Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Mapy Atlasu Wysokiego |
autor komentarza: bialy_6 |
data dodania: 2008-08-21 19:32:17 |
treść: Mapy są niepotrzebne jeżeli chcecie wchodzić tylko na szczyt. Ja przeszedłem z ciężkimi plecakami trasę z Imlilu do Imlilu (UWAGA, są 2 Imlilie) ze zdobyciem szczytu. Zajęło mi to 4 dni, a mapę widziałem przez chwilę i nie warto jej kupować. Bardzo ciężko jest się tam zgubić , a jakość mapy nie była zadowalająca. Przed wyjściem w razie czego zrobiłem sobie zdjęcia. Trasa rewelacyjna i polecam. Jak wspomniałem są 2 Imlile. Ja zaczynałem od tego nieznanego będącego od strony jeziora Ifni. Rewelacja! Dojeżdżadz Land Roverem 70km (40DH z miejscowoście Agouim) po górskich nieubitych drogach i idziesz. Jeżeli pokonałbym trasę z dużego Imlilu na szczyt i z powrotem te góry nie spodobały by mi się tak bardzo. Jeszcze raz - jak nie masz zamiaru wypuszczać się na bok od głównych tras to nie stresuj się mapą. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.