Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: zajrzyj tutaj - może właśnie tego szukasz! |
autor komentarza: zielonooka |
data dodania: 2008-09-01 00:32:34 |
treść: Witajcie, na forum Globtrotera pojawiło się już kilka wątków odnośnie stworzenia grupy młodych podróżujących za grosze. Postanowiłam jednak utworzyć odrębny wątek gdyż mam nadzieję, że zainteresuje was moja propozycja. Otóż zakochałyśmy się (w liczbie mnogiej ponieważ jest nas sztuk dwie) w podróżowaniu i chciałybyśmy zebrać ekipę ludzi o różnych zainteresowaniach i umiejętnościach począwszy od uzdrawiania, naprawiania rowerów, gotowania potraw z czego się tylko da itp. itd. którzy mieliby ochotę podróżować z nami. Jesteśmy studentkami i myślę, że coś nie coś powie o nas artykuł jaki zamieściłyśmy na owym portalu. (mój profil) W najbliższych planach (czytaj wakacje 2009) mamy rowerowy wyjazd na Islandię (około 3 tygodni), a dalej podbój Ameryki Południowej. Jesteśmy otwarte na propozycje! Szukamy osób do 30 roku życia, które chciałyby wraz z nami poczuć przygodę na własnej skórze. Kontakt z nami znjadziecie za pomocą maila: zielonookaaktoreczka@gmail.com lub arwen88@poczta.onet.pl albo po prostu piszcie tutaj! Pozdrawiamy zielonookie |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.