Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: grupa młodych podróżujących za grosze... |
autor komentarza: tintin |
data dodania: 2008-09-03 16:16:20 |
treść: dzięki za radę chłopaki... ja myślałem raczej o jeszcze max. dwóch osobach. mam kumpla, który jest zawsze gotowy polecieć na każdą wyprawę, w każdym kierunku, a, że nie zna języka angielskiego jest zdany na to co ja zorganizuję i załatwię na miejscu - najlepszy możliwy układ, jemu zawsze wszystko pasuje. ale wiem, że w czwóreczkę to nawet "literek" się lepiej rozlewa... i nie ma kacyka. muszę Wam powiedzieć, że jak na razie trafiałem dobrze w doborze kompanów podróży, bo większych scysji nie było i mam zamiar dobrą passe podtrzymać, więc jeśli zdecyduje się z kimś jechać na drugi koniec świata to "wybadam" go lub ją (bez podtekstów panowie) dokładnie... i jest jeszcze jeden aspekt pozwalający na bezproblemowe podróżowanie, a mianowicie: ja jestem osobą bezkonfliktową i łatwo dopasowującą się do otoczenia i otaczających mnie ludzi i jeśli mi to nie przeszkadza to chętnie zmieniam nawet plany, aby wszyscy byli zadowoleni. co do Rose 8 ludzi to zdecydowanie o kilkoro za dużo do wyjazdu na 4 tygodnie tułania się w nie najlepszych warunkach. w takiej grupie na 100% nie będzie zgrania i zawsze będą jakieś zgrzyty... myślę, że Rose sama dojdzie do tego po pierwszej wspólnej wyprawie. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.