Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Ile może kosztować wyjazd do Chin??????? |
autor komentarza: mathewn |
data dodania: 2005-08-03 20:51:21 |
treść: witam wiesz mi napisala jedna dziewczynamaila i ja ci go normalnie skopiuje:) : Hej, ja bylam w Chinach i Mongolii w tamte wakacje. Przez 5 tygodni wydalam 800 $ - ale jak bedziesz oszczedzal, to mozesz miec mniej (nawet 600). My ( ja i 2 kolezanki) jechalysmy do Pekinu koleja ( i wcale nie najtansza klasa), a w Pekinie mieszkalysmy ponad tydzien w hotelu z klima, wiec za bardzo nie oszczedzalysmy. Super jest taki wyjazd, polecam i zycze powodzenia! PS. Jak bys chcial jeszcze o cos zapytac to smialo. Pozdrawiam anka budziszanka@interia.pl (jej email) jak bedziesz mial jakies ciekawe info to napisz :] |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.