Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: z lotniska Gandhi w Delhi na Main Baazar |
autor komentarza: domi_de |
data dodania: 2008-09-13 14:51:11 |
treść: Ja również polecam łóżko i następny dzień już do wykorzystania- a tak od rana będziecie się użerać z rikszarzami i szukać hotelu. Mój pierwszy nocleg był najdroższy z całej 5cio miesięcznej podróży..ale zmiane czasu i malutki szok kulturowy najlepiej złagodzić prysznicem i spokojnym snem. Na Main Bazaar jest dużo hoteli-wysiądziecie byle gdzie i się rozejrzycie. Ja za taxi w maju o 6 rano płaciłam 200 rupii, prepadi taxi powinno być czynne w porze waszego przylotu na lotnisku. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.